Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a velemenyetek a Vampire...

Mi a velemenyetek a Vampire Diaries mai, 04.12. reszerol?

Figyelt kérdés

engem nagyon felhuzott... es lassan klaus az egyetlen szereplo akit szeretek is... de kivancsi vagyok nektek mi rolla a velemenyetek...reszletesebb valaszokat kerek :)

elore koszonom :P

2013. febr. 1. 20:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hát igazából a könyvek annyira nem jók mint a sorozat. de úgy voltam vele h ha már elkezdtem olvasni akkor folytatom. ha jól emlékszem akk a 3. vagy a 4. könyveben 200 oldal alatt megölték. de már nem is igazán emlékszem rá h a könyvben mit akart, de azt tudom h alig volt benne szerepe. meg nem voltak benne a testvérei sem. meg ha jól emlékszem akk nem is elena miatt jött, de most hiába gondolkozok nem tudom már h mi volt benne a szerepe csak annyira emlékszem h a végén damon megölte. de ha azt nézem h a könyvben a szereplőknek teljesen más sorsuk van mint a könyvben így kicsit megnyugtat h őt sem ölik majd meg. de mégis ott van bennem egy kis félelem h mi van h ha mégis. de legyünk optimisták. :D(meg amennyire jelentős a karaktere nem hiszem h megölnék) :)
2013. febr. 2. 18:17
 12/16 A kérdező kommentje:
en sem hiszem, legalabbis remelem de nagyon. aki nekem meg hianyzik a mostani reszekbol az Elijah ...ot is nagyon nagyon szeretem
2013. febr. 2. 18:37
 13/16 anonim válasza:

hát nem lennék gilberték helyében :D az biztos hogy ezért kapni fognak Klaustól

Stefan meg nem érdemli meg Rebekaht

2013. febr. 2. 23:11
 14/16 Lara84 ***** válasza:

Engem nagyon idegesit szintugy Elenácska...azt hiszi minden körülötte forog...Stefanra is hogy kiakadt, h lefeküdt Rebekah-val, holott ö meg lefeküdt Stefan testvérével 2 percre rá hogy szakitottak...én nem értem...még mielött vámpir lett birtam öt, de miota vámpir kitépném töle a hajamat...Elijah tényleg visszatérhetne, nekem ö a kedvencem a sorozatból, jo lenne ha összejönne Katherina-val!! :)

SPOILER

A könyvben elég sok minden máshogy van...ott Elena meghal a második könyv végén, majd szellemként segiti öket a 3.-ban, aminek a végén megölik Klaust, aztán feltámad Elena, erös szellemi lényként...majd lassan ujra ember lesz, de megmarad az ereje különbözö "szárnyak" formájában, majd meghal Damon is miküzben Stefant mentik meg...

2013. febr. 5. 23:11
 15/16 anonim válasza:
egyébként mi van Caroline-nal és Tyler-rel? nem hallani róluk ..
2013. febr. 6. 22:29
 16/16 A kérdező kommentje:
nem tudom, de en oszinten remelem h nem maradnak egyutt..
2013. febr. 8. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!