Mi a velemenyetek a Vampire Diaries mai, 04.12. reszerol?
engem nagyon felhuzott... es lassan klaus az egyetlen szereplo akit szeretek is... de kivancsi vagyok nektek mi rolla a velemenyetek...reszletesebb valaszokat kerek :)
elore koszonom :P
jajj imádom klaust!!!!! tényleg ő az egyetlen normális szereplő benne. meg én még caroline-t is szeretem.
régen Damont is imádtam de mostanában nem annyira csípem őt, mert kezd olyan lenni mint stefan h "jajj drága elena" szóval kezd elpuhulni.
nem tudom te h vagy vele de én Elenát nem vagyok képes elviselni:D gondolj bele ha a legelején végeztek vna vele akk még a fél város élne. szóval 1 embert védenek és közben vagy 100at kinyírnak miatta. szóval egyszerűen nem bírom elviselni.
a mai részben úgy sajnáltam klaust, h megölték a testvérét.:(:( de h ha azért ölték meg mert Elelna védeni akarta a testvérét akkor klaus is megölhetné őket ugyanezzel az indokkal:D nem tudom h lehet e érteni miregondolok pontosan:D
ami meglep h stefant egyre jobban birom mióta nincs Elenával. az a csaj mindenkibőpl az uncsi verziót hozza ki:D:D
Szerintem jó rész volt. Kiakasztó, hajtépős, KILL ELENA hangulatú, de izgalmas, fordulatos és végre egy kicsit Ősi-centrikusabb :P
Kolnál majdnem visítottam, és nagyon remélem, hogy amikor Klaus kiszabadul, összeáll a testvéreivel és hadjáratot indít, Caroline meg végre megérti őt és Klaroline meg akció lesz felváltva:PP
amúgy tényleg Klaus a legjobb szereplő az egész sorozatban, a fő karakterek engem már kezdenek irritálni, főleg Miss Gilbert...
Amúgy a legjobb rész klaus reakciója volt.
SPOILER!!
Elena kicsit megváltozott, nem? pár résszel ezelőtt egyetlen gyilkosság miatt majdnem öngyilkos lett, most viszont lazán kinyírtak pár ezer vámpírt, anélkül, hogy tudták volna, kik ők, jó/rossz életet éltek-e, megérdemelték-e a halált. Nem lett volna egyszerűbb elfogadni Klaus segítségét?
elso: en is igy voltam Damonnal... nagyon szerettem, es tenyleg neki szurkoltam h osszejojjon Elenaval, mert neki soha nem jutott ugy ki a szeretettbol mint Stefannak. De nem azert mert Elenat birom. Elena mindigis idegesitett. Katherinet sokkal jobban szerettem. Miota viszont egyutt vannak egyre rosszabb minden, damon is elhulyult. Stefan oke h kezd kicsit izgalmasabba valni hala rebekanak, akivel szerintem jobban osszeillenek, de en ki nem allhatom valamiert Stefant. Klaus pedig nem is lenne gonosz, ha valaki igazan megertene, legalabb megprobalna. Caroline illene hozza, (legalabbis 1000000szer jobban mint Tylerhez), csak hogy valahogy a tortenet nem akar kiterni ketojukre. es mindig minden ugy alakul, hogy Klaus szivja meg. A harmadik evad volt a legjobb szerintem, ott kalust es Damont is egyarant tudtam szeretni. A negyedik evadra meg Bonie is behulyult, pedig a noi karakterek kozzul egyik kedvencem volt eddig.
Masodik:teljesen egyetertek veled. Elena onzo lett, es mar nagyon megszokhatta, hogy minden korulotte forog. nem artana neki egy pofon vegre...de joo nagy
2. vagyok újra :))
Azzal nem értek egyet, hogy "Klaus nem is olyan gonosz". Merthogy az. Persze, ez nagyon jól meg van indokolva, az apjával meg a testvéreivel való viszonya, az állandó csalódások ezer év alatt eléggé rossz irányba dobták a személyiségét, de hát őt így szeretjük, kegyetlen, pszichopata, és nem mellesleg übersexy hybridként:P
Ami nagyon érdekes, az az, hogy mindemellett van benne egyérdekes kettősség, egy emberi, művészi oldal, ami tényleg ezer év élettapasztalatát foglalja magába, képes a ragaszkodásra (de sajnos ez okozza mindig a csalódásokat, lásd a testvérei, a hybridjei...).
Ha lesz Klaroline szál, remélem, hogy nem fordítják át Klaust jófiúvá! Az már úgy nem lenne érdekes.
Kol meg sajnos teljesen beleőrült a lehetőségbe, hogy Silas életre kel. Nem mintha előtte nem lett volna őrült... Én nagyon bírtam.
első vagyok!:)
jajj én bonnie-t vh soha sem bírtam:D de viszont sajnálom mert vele is annyi rossz történt. őt is mindig csak kihasználták. most ebbe a részben is rohantak hozáá h segítsen.
nem tudom h olvastad e a könyv változatot. igaz teljesen más mint a sorozat még a sztori sem ugyan az, csak 1 -2 részlet egyezik. és engem konkrétan a 3. könyvben történtek tartanak rettegésben:D attól félek h ami a könyveben van az ajd megtöréni a sorozatban is. amit nagyon nem szeretnék:D
jajj én még mindig bízom benne h észhez tér damon is meg stefan is és mindkettő dobja Elenát:D (de sajnos ez biztos h nem fog bekövetkezni:( ) :D
nem olvastam a konyvet, egyenlore nincs is a terveim kozott...baratnom olvasta, es ahogy elmeselt egy ket dolgot belole nem igazan tunt a konyvbeli valtozat szimpatikusnak...
de miert mi van a harmadik konyvben???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!