Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mia a véleményetek a paranorma...

Mia a véleményetek a paranormal activity-röl?

Figyelt kérdés
az az igasság, hogy nem nézek túl sok horrort kb. évente 1x, de most rákaptam, mit ajánlotok? -egyedül nézném meg, viszont még csak 13 vagyok és a szüleim gyakran hagynak egyedül otthon, ajálnjátok, hogy megnézzem, vagy inkább ne?

2013. jan. 26. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ááá...sztem akkor inkább nézd meg a REC című spanyol horrort, sokkal nagyobb para.
2013. jan. 26. 17:52
 2/5 dozerman ***** válasza:
Az első rész jó. A második, még elmegy. Az utolsó kettőt nem éri meg megnézni, nagyon elrontották.
2013. jan. 26. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sajnálom azt a másfél órát, amit az első rész elvett az életemből. Ha valaki nem hiperérzékeny és elvakult hívő a szellemekkel kapcsolatban, akkor még csak azt sem értem, mi félelmetes van benne valakinek...
2013. jan. 26. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyszer nézhető, unaloműzés ellen. Horror kategóriába nem sorolnám, mert nem az. Ezektől még a Grave Encounters 1-2 is jobb. (feliratos) Ugyan ilyen még a Paranormal Activity.

A szellemes műfajban vannak jobbak is.

-A fekete ruhás nő.

-Fogadósok. (feliratos)

-Kísértetjárás Connecticutban.

-A hírnök.

-Árnykép.

-Csontok háza. (feliratos)

-Más világ.

2013. jan. 26. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát pl.: a fekete ruhás nőt nem ajánlom egy gyereknek. :D

Viszont a paranormal-ban nem volt semmi. A nő áll az ágy szélén, aztán ajtók nyitódnak, azt a csillár mozog, azt vége a filmnek. Az egyetlen amiért dicsérni lehet az az, hogy kis költségvetésből csináltak nagy pénzt.

Egyébként pár méter damillal, egy kamerával, egy házzal, meg emberekkel én is leforgatom.

2013. jan. 26. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!