Naruto még mindig genin? :o
Igen még mindig genin.
Az, hogy kage szintű ellenfeleket ver le, az sztem nem teljesen igaz.
Jelenlegi ereje előtt említésre méltó ellenfele sztem csak Nagato volt, aki igaz,h kage szintű volt, de neki "csak" a 6 testét verte le, maga Nagato ellen nem volt igazi harc. A következő rész lesz az animében mikor ismét találkozik Nagatóval, SPOILER!! de ott sem egyedül fogja leverni...
Miután megszerezte az erejét, nem sok igazi ellenfele volt. Ahogy fentebb írtam a feltámasztott Nagato és SPOILER!! a feltámasztott raikage. Igaz h legyőzte őt, de csak egy egyszerű "trükkel" :D
Több említésre méltó kage-szintű ellenfél nekem nem ugrik be.
Igen még mindig genin. Ahogy Sasuke is.
Holott mind a ketten erősebbek egy jounin-nál. Neji és Kankuro például jounin, aztán Naruto simán leverné mind a kettőt Kyuubi nélkül is.
Temari még csak chuunin amúgy. És Gaara is úgy lett Kazekage, hogy nem rakta le sem a chuunin, sem a jounin vizsgát, de hát neki sem kellett, hiszen ő is erős, még Shukaku nélkül is.
Naruto is úgy lesz szerintem Hokage, hogy kapásból geninből, vizsgák nélkül. Naruto remete állapot és Kyuubi nélkül is igen erős. Sasuke is elég kemény Susanoo és mangekyu sharingan nélkül is.
Most ott van a Kiba, Rock Lee, Ino...stb mind chuunin rangban, aztán jóformán alig-alig erősödtek valamit.
"nem rakta le sem a chuunin, sem a jounin vizsgát"
Ezt miből gondolod? Ilyet nem említettek a történetben. A konohaiakra (Neji, Kiba stb) azt mondták,h ismét neki futottak a vizsgáknak és sikerült nekik, akk gondolom a homokiakkal is ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!