Mandanátok nekem animéket?
Figyelt kérdés
Olyat ami a naruto shippuuden -hez, a fairy tail -hez, a d gray man -hez hasonlo és nagyjábol uyanojan élvezetes! Amiben a főhős mindig mitat ujjat es a lehetetlen helyzetekben is kitalál valamit, meg mutatja "másoknak".. A válaszotokat előrre is koszonom!! ;) :))2013. jan. 23. 18:49
2/10 A kérdező kommentje:
Koszi a segítséget! A soul eathert lattam mar es nagyon tetszett! :) a one piec-t meg eddig nem akartam megnezni mert az egyik jo baratom azt mondta gyerekes es unalmas de mivel mar ennyiszer lattam h kiirjatok biztosan belenézek! :))
2013. jan. 23. 19:31
3/10 A kérdező kommentje:
Ha lehet azért még szivesen fogadok válaszokat! :))
2013. jan. 23. 20:21
4/10 anonim válasza:
A One Piece gyerekes ? Oda vissza veri az összes többi tömegsablon shounen-t(mint a fent említetteket is).
Ezen fellül van annyi shounen fight mint égen a csillag.
Shaman King
Bleach
Dragon Ball
Beelzebub
Busho Renkin
Kekkaishi
Toriko
One Piece
Fairy Tail
Hunter x Hunter
Code:Breaker
Katekyou Hitman Reborn
Claymore
D.Gray-man
Ao no Exorcist
Kenshin
Nurarihyon no Mago
Itsuka Tenma no Kuro Usagi
Fate/Stay Night
Sengoku Basara
Samurai Champloo
History's Strongest Disciple Kenichi
Himawari!!
Brave 10
Kyou kara Maou!
MäR-Heaven
Basilisk: Kouga Ninpou Chou
Saint Seiya
5/10 anonim válasza:
Afro Samurai
Hellsing OVA
Darker Than Black
6/10 anonim válasza:
inuyasha, fullmetal alchemist, bleach ezeket ismerem
7/10 A kérdező kommentje:
Bocsi en nem vagyok jartas a one piecben nem ugy gondoltam:)) koszonom szepen a valaszotokat mar egy kettot elkezdtem es nagyon tetszenek!! Sokat segitettetek! <3
2013. jan. 24. 22:10
8/10 anonim válasza:
Ez nem anime de nagyon jó:
Folytatása Korra legendája
Ezek már azok:
-Guilty Crown(22 részes)
-Mirai Nikki(26 részes)
-Zetman
9/10 A kérdező kommentje:
Az avatar-t lattam koszi tetszett:) (mind a 2) a guilty crowot egy ideig. Ugy latom mar folytattak:) azt mindenkeppen vegignezem majd es koszonom a tobbit is!! "Arigato" ;D
2013. jan. 26. 09:35
10/10 anonim válasza:
DURARARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!