Mondjatok jó animéket!? :D
Figyelt kérdés
Már láttam a vampire knightot, rozen maident, hellsinget, hell girlt, dn angelt, kuroshitsujit, junjou romanticát, pandora heartset és ezek nagyon tetszettek. Lehetőleg ezekhez hasonlókat.2013. jan. 21. 17:11
1/6 anonim válasza:
Elven Lied és Death Note után nem igazán találok jobb animét, talán ezeket nézd meg.
2/6 mayan125 válasza:
Elfen és nem Elven Leid, de gondolom csak félreírtad. Egyébként azok szerintem is nagyon jó animék, nekem is a kedvenceim között vannak. Én ajánlanám még a Mirai Nikki-t, Darker than Black-et, Ao No Exorcist-ot, Deadman Wonderland-et így első körben.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek megfogom nézni őket. :)
2013. jan. 22. 17:43
6/6 anonim válasza:
Nem mindegyik lesz hozzájuk hasonló, csak azokat írom le amiket láttam, de remélem azért találsz köztük jót :D
Inu x boku ss
Special A
Kaichou wa maid-sama
Count and Fairy
Kamisama Hajimemashita
Kamigami no asobi
Tonari no Kaibutsu-kun
Death Note
Itazura na kiss
Mirai Nikki
Fairy Tail
Inuyasha
Vampire knight
Marmalade boy
Kaleido Star
Kilari
Lovely Complex
Free
Brothers Conflict
Hiiro no Kakera
Bokura ga ita
Hyouka
Nisekoi
Hoshizora e kakaru hashi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!