Jó animéket mondjatok MAGYAR szinkronnal (? )
Valami hasonló kéne ezekhez :
D.Gray-man, Naruto, Soul Eater, Full Metal Panic!, Death Note, Lovely Complex meg ilyesmik.
Vagyis olyanok amikben a főszereplőnek különleges képességei vannak vagy az általános iskolai életes és hát bármi ilyesmi :D Ha értitek a fogalmazásom XDD
És mindez magyar szinkronnal ha lehet :) köszönöm :)
Kaleido Star!(figyelj,először ezt fogod sztem gondolni:lányos szar,de sztem nagyon jó!Hidd el!Nekem a Naruto a kedvencem,már láttam az eddigi Shippuuden részeket is,így valamennyire csak egyezik az ízlésünk,igaz a többit amit leírtál nem ismerem,de a Naruto a világ legjobb animéje!)
ide írd be sorban a részeket!Ha megnéztél pár részt,majd írd le lécci hogy tetszett,mert érdekel!
A kérdésedre a "Bleach"-et ajánlanám. Ha szereted a vicces vadnyugati animét akkor még a "Trigun" ami jó.
Szerintem sokkal jobbak az eredeti japán szinkronnal.
Ha ilyen is megteszi akkor nagyon ajánlom a "OnePiece"-t.
A legtöbb rész megtekinthető itt: www.onepieceofbleach.com
Nana.
Ugyan nincsenek benne különleges képességek, de nagyon-nagyon jó anime.
Én is ajánlanám a Narutot, meg ezeket:
Inuyahsa
Death note
Fullmetal alchemist
Full metal panic
Devil May Cry-t ajánom ,mert nekem nagyon tetszett :D Csupán 12 részből áll ,de nagyon jó :)
Ha szereted a detektíves filmeket a Conan a detektívet tudom mondani.Vámpíros filmből a Hellsing-et ismerem.A sámános filmekből a Sámán Király-t ismerem.Van még a Yu-Gi-Oh!
Ennyit ismerek ,a többit meg már le írták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!