Miért van az, hogy a magyar sorozatokban a színészek nagy része nem játszik hitelesen, és a minőség is rossz?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de fura...arról van szó, hogy én senkit nem akarok leszólni, de tényleg némelyik színész úgy játszik, hogy látom, hogy játszik...biztos értitek. A másik meg, hogy a hang sem ugyan olyan, mint egy külföldi sorozatnál. A minőség nem jó vagy a technika vagy mi az oka? A hangnál lehet az a baj, hogy a szinkronszínésznek csak az a feladata, hogy arra koncentráljon, ahogy beszél, nem kell még közben mozognia is, meg olyan arcot vágnia? De egy színésznek tudnia kellene egyszerre több dologra is figyelni, vagy nem?2013. jan. 17. 21:40
11/14 anonim válasza:
Mindent utánoznak,nem csak Amerikát,de nem csak a filmesek!
A maffia az még közel áll Magyarországhoz,de a nagy házas család,me hogy mindenki jól menő cégnél dolgozik,nagy autóvaj ár az már nem :D
12/14 anonim válasza:
Szerintem a Barátok közt a legjobb.. Mármint nem azt mondom hogy szeretem, egyszerűen csak ebben vannak elviselhető színészek. Az összes többi sorozat NÉZHETETLEN
13/14 anonim válasza:
Hol láttál Te ott elviselhető színészt ? :D Az is nézhetetlen.
14/14 anonim válasza:
jók a meglátásai a kérdezőnek, tényleg gyalázatosak a mai magyar filmek. Szerintem egyik nagy gond az, hogy nincsenek filmszinészeink csak szinháziak és ott teljesen máshogyan kell előadni magadat, nem annyira számít a gesztus és a mimika, ottt nagyhangúnak és érthetőnek kell lenned. Ugyanakkor ha megfigyeled pl. az amerikai filmeket sokszor suttognak vagy legalább is kimérten, halkan társalognak. Az egészben az a rejtény, hogy szinkronban meg rohadt jók a magyarok, rengeteg pluszt adnak egy egy filmhez de amikor magukat adják a vásznon, hát tényleg siralmas. A hang silánysága is abból adódik, meg gyanítom élő hanggal dolgoznak, nincs meg az utószinkron varázsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!