Hány részes a Szulejmán c. sorozat?
Fb-on van egy Csodálatos század 2 Mühtesem Yüzyil nevű oldal, ahol folyamatosan feliratozzák a legújabb részeket. Legújabb rész alatt nem azokat értem, ami még a magyar tévében megy, hanem ahol jelenleg a török epizódok tartanak. A törököknél most adják a negyedik (egyben utolsó) évadot, jövő héten lesz a 133. rész, Hürrem most fog meghalni.
Ha azokat a részeket akarod visszanézni, amiket már az RTL-en leadtak, akkor a Sorozatbarát oldalt javaslom, ott mindegyiket megtalálod.
Illetve itt van egy blogcím is, ahol a legtöbb résznek megtalálod az ismertetőjét illetve fordítását. A címet nem engedi kiírni a rendszer valami szerzői jogos baromság miatt, úgyhogy beírod a keresőbe, hogy "nodola", aztán pedig hogy ".blogspot.hu".
Én személy szerint a fb-os oldalt tartom a leghasznosabbnak. Jó kis csapat állt ott össze, viszonylag gyorsan feliratoznak, és szívesen válaszolnak minden kérdésre a sorozattal kapcsolatban.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!