Nagyon nyomasztó filmek?
Sziasztok! Valami igazán félelmeteset keresek. Körülbelül olyasmi érdekelne, mint a Dead End. Nem igazán véres, viszont nyomasztó. Nem Paranormal Activity félékre gondolok. Nem is valami nagyon elrugaszkodott filmre. Aki látta a Dead End-et, az tudja mire gondolok. :) Nem szeretem a szellemes filmeket, de ezt az egyet akárhányszor meg tudnám nézni. Tehát olyan horror érdekelne, amiben van valami nagyon jó ötlet, amivel megfog, hogy izguljak végig.
Tudom, hogy nehéz, de érdekelne, hogy létezik-e a Dead End-hez hasonló hangulatú film. Átnéztem sok kérdést az oldalon, úgyhogy az ilyenek, hogy Kör, Átok, Másvilág, sok ázsiai horror, amiket láttam, azok kiesnek. Szóval tényleg valami nagyon különlegeset keresek, amiben van valami igazán nyomasztó gondolat. Előre is köszönöm!
Szerb film szerintem nem nyomasztó.
Viszont szerintem ez a valaha készített legnyomasztóbb horror EVÖR:Előérzet(yogen)-lehetőleg felirattal nézd.
Ez meg a második legnyomasztóbb:Kyofu:the sylvian experiments(a sylvian kísérlet).
Egyébként nem szeretem ezt az "evörözést",de most valahogy úgy éreztem,nemigen tudok mással nagyobb nyomatékot adni a dolognak :)
Amúgy a körből és az átokból az eredetit,vagy az amcsi verziókat láttad?Mert ha nem az eredetit,akkor ajánlom a Ju-on:the curse 1-2 és a Ringu,valamint a Ringu:kanzen-ban című filmeket is.
Nézd meg a Triangle című 2009-es filmet! Besz*rás jó. Nekem legalábbis adta.
Nem tudom van-e szinkronosan, de feliratosan is tökéletes. Én úgy láttam és élvezhető volt. Hátha te is értékelni fogod.
Megnézni esetleg online vagy "egyéb" módon tudod...
Az adatlapja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!