Tudnátok még olyan filmeket mondani amiket mindenképpen látni kell?
Már nagyon unom, hogy elmegy 1,5 - 2 óra elmegy az életemből rosszabbnál rosszabb filmekre.Meg 1 óra azok keresésére.Szeretnék nektek segíteni.Ha ti is unjátok már ezt leírok egy listát azokról a filmekről amelyeket én merek ajánlani és nem fogtok csalódni.Ha van egy kis időtök és kedvetek nézzétek meg őket. Megéri.A Trailereket meg a film leírásokat ne nézzétek meg szerintem mert valamelyik filmnél elárulja az egész film lényegét csak töltsétek le és nézzétek:)Ha esetleg kihagynék valamilyen filmet amit szerintetek is látnunk kell légyszíves írjátok le, mert én is keresek igazán jó filmeket amelyeket még nem láttam.
A listát úgy írom, ahogy eszembe jutnak a filmek.Sorrendet nem hiszem, hogy tudnék állítani, mert mindegyik nagyon jó, de persze ízlések és pofonok.Ide leírom amiket valószínűleg mindenki látott és nagyon jók:Titanic, Avatar, Eredet, Schindler listája, Sorstalanság, Lopott idő, Gladiátor, Az utolsó szamuráj, Batman- A sötét lovag, Vissza a jövőben, Fűrész részek, Sose hátrálj meg, 300, Legenda vagyok, Mátrix részek,A nemzet aranya, Rocky, Die Hard részek, Ezeket szerintem a többség látta már.Próbálok olyan listát összeállítani amit talán kevesebben láttak és érdemes megnézni.
íme a lista:
1.Viharsziget
2.1408-as szoba
3.Az árva
4.A tűzben edzett férfi
5.Másvilág
6.Csúcshatás
7.Hazatérés
8.Számkivetett
9.Zongorista
10.Felejtés
11.Felejtés bére
12.Gettómilliomos
13.Isten városa
14.Pillangó hatás
15.Gran Torino
16.Benjamin Button különös élete
17.Requiem egy álomért
18.Amerikai historia x
19.Tökéletes trükk
20.Apró titkok
21.7 élet
22.A nyughatatlan
23.A remény rabjai
24.Életrevalók
25.Elrabolva
26.A sebezhetetlen
27.Vissza a jövőbe
28.A gépész
29.David Gale élete
30.Ip man
31.Nyakörv
32.Mr.Nobody
33.Holnapután
34.A segítség
35.Pillangó hatás
36.Apocalypto
37.A hullám
38.Fekete hattyú
39.A boldogság nyomában
40.Millió dolláros bébi
41.Kapj el ha tudsz
Szerintem:
Forrest Gump
Holt költők társasága
200 éves ember
Édesek és mostohák
Mona Lisa mosolya
Egy gésa emlékiratai
Képlet
A kód neve: Merkúr
Lolita
Pillangó, A zongoratanárnő, My Fair Lady, Ének az esőben, Száll a kakukk fészkére, Esőember, Mechanikus narancs
Woody Allen, Tim Burton filmek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!