Mindenképpen orvosnak kell mondani hogy szedjek terhesség alatt vitamint? Vagy szedhetem magamtól is?
Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 18:22
1/5 anonim válasza:
Én magamtól kezdtem el szedni az elevitet, de kb félidőben javasolták is. Majd a vasat fogja a doki felírni.
2/5 anonim válasza:
Csatlakoznék az előtttem szólóhoz.Az Elevit az magzatvédő vitamin jó, a babának különösen az első 12.hétben,és persze utánna is.A vasat megilyenek majd csak a vérkép után irja fel ha kell egyátalán.Úgyhogy az elevit vagy gravida is jó.Ja és ha hányos vagy akkor magnézum b6
Kellemes baba várást
3/5 anonim válasza:
Szia. Egyet értek a többiekkel. Nekem a védőnő javasolta én Elevitet szedek Ca pezsgőtablettával, ami a csontoknak, fogaknak nagyon fontos. Szedhetsz még B, D vitamint. Fogyassz sok friss zöldséget, gyümölcsöt, mert az többet ér bárminél.
Kellemes Babavárást.
4/5 anonim válasza:
Én már a terhesség előtt szedtem az Elevitet, de a dokim is mondta.
5/5 anonim válasza:
Én a Femibion 800-at kezdtem el szedni kérdés nélkül, majd miután a dokit, ő is ezt javasolta. A Ca-pezsgőtablettát viszont nem javasolta, mert ha rendesen eszel, elég az a kalcium mennyiség, amit beviszel. A baba viszont mindent "elszív" tőled, így a plussz kalcium nem a te fogaidat fogja erősíteni, hanem a baba csontjait. Így keményebb lesz a koponyája és nehezebb lesz megszülni. Nekem ezt mondta a dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!