Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca, melyik könyvet...

Trónok harca, melyik könyvet vegyem meg?

Figyelt kérdés

Ha láttam az első két évadot (sorozat).

Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra ezért megszeretném venni a 3. könyvet, ismerősöm azt mondja, hogy az első két könyv elolvasása nélkül is érteni fogom a sztorit. 2 könyvre van pénzem, úgy gondoltam először, hogy az első kettőt veszem meg de mégis a harmadik könyv felé hajlok. Nagyonkíváncsi vagyok mi történik benne :D az első könyv meg azt mondják teljesen ugyanaz mint az első évad. Viszont a második köonyvnél már vannak eltérések. Melyiket vegyem meg? :D

2012. dec. 17. 19:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Esetleg ha a 3. 4. könyvet venném meg? Vagy 2. 3. ?
2012. dec. 17. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
A köyv mindig más, mint a sorozat. Vedd meg az első kettőt. De hozzátenném, hogy netről ingyen beszerezhetőek amúgy...
2012. dec. 17. 21:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Aha és égjen ki a szemem, kösz nem :D A könyv az könyv, inkább megveszem, monitoron egyáltalán nem olyan élményt nyújt az olvasás. Megjegyzem, hogy nem vagyok analfabéta, én is tudom ezt:D
2012. dec. 17. 21:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a választ :)
2012. dec. 17. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám hogy 1től, viszont ha nem akarod mindenáron elolvasni akkor elég a 2-től mert az 1 nagyjából ugyanaz mint a film, abban majdnem minden benne van.
2012. dec. 17. 23:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a te válaszodat is :D

a 2. és 3. könyv került megvásárlásra, pont azon indokok miatt amiket te mondtál :D

2012. dec. 18. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
attól még íngyen is meg lehet szerezi ,könyvtárban biztos akad 1-2 példány
2012. dec. 18. 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:
*ingyen
2012. dec. 18. 23:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja, vagy úgy :D Inkább jobb szeretem ha megvannak a könyvek (amolyan gyűjtőnek mondanám magam :D, csak nincs sok pénzem rájuk :S )
2012. dec. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!