Megvegyem a 3. Trónok harca könyvet, ha nem olvastam az
első kettőt?
Figyelt kérdés
Megvenném a Kardok viharát, de sem a Trónok harcát, sem a Királyok csatáját nem olvastam, csak sorozatban láttam az első két évadot.
Lennének olyan dolgok, amiket nem értenék, ha nem olvastam az első két kötetet?
2012. júl. 27. 19:14
1/8 anonim válasza:
Szerintem megveheted, bár a könyv részletgazdagabb, de érteni fogod, hogy mi miért történik. Bár én olvastam mindet. Ha nem érted, max majd megveszed az előzményeket is :)
2012. júl. 27. 19:26
2/8 anonim válasza:
Olvasd el mindenképp az első kettőt is, a könyv felét nem értenéd, ha csak a sorozatot láttad.
2012. júl. 27. 20:57
3/8 anonim válasza:
A könyv sokkal jobb, (mindig) mint a sorozat! =))
2012. júl. 28. 11:15
4/8 anonim válasza:
Vedd meg inkább az 1. könyvet mert rengeteg minden másképp volt a sorozatban mint a könyvekben!Utána spórolj és jöhetnek a következők...Ha a 3 könyvet kezded el olvasni, akkor össze fogsz zavarodni, mert más a könyv és a sorozat(főleg a 2. évad)!
2012. júl. 28. 12:03
5/8 anonim válasza:
ha elolvasod a 3at,akkor már a felénél úgyis meg fogod venni az első kettőt is meglátod.
amúgy meg az elő évad jól vissza adja a könyvet,de a 2.ban már tényleg le van felezve,mind sztoriban,mind szereplőileg.
plusz a 2.évadban le is marad egy fejezet deny sztorijából,ami a könyvben már ott van.
a merényletes erős belwas stb rész.
2012. júl. 28. 20:50
6/8 anonim válasza:
Kezdd az elejéről, hidd el, nem fogod megbánni
2012. júl. 29. 07:42
7/8 anonim válasza:
Lehet,hogy lenne egy-két dolog amit nem értenél
pl.: a Zúgói szál vagy Daennerys szála, amit a második könyvhöz képest nagyon átvariáltak. De összegészében szerintem boldogulnál vele. Mindenesetre ne foszd meg magadat az elsőkét könyv olvasásának az örömétől, mert azok is mesterművek. ;)
2012. júl. 29. 17:11
8/8 anonim válasza:
Vedd meg az első részt, így legalább tovább fog tartani, mire vége lesz. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!