Nincs elegetek már ebből a Twillight-ból?
mindjárt jönnek leszavazni titeket a rajongok... :D
Egyébként a könyvet nem olvastam, de a filmet megnéztem. A legjobban a zene tetszett benne. Talán jobb lett volna, ha az elején még nem tudom mi lesz a vége. Kristen Stewart elég rosszul alakít a filmben, (mért van mindig nyitva a szája?) Ez az egyetlen dolog ami feltűnt benne. Na és ott van a Robert Pattinson, jól néz ki...de szerencsétlen srácot annyira ráöltetik mindenkire, hogy már ha utánam dobnák se kéne. Ezután elolvastam a new moont. Jó. eclipse. ez meg mi? breaking dawn. 2 fejezetet elolvastam. Ez már a legalja a történetnek...
17/L
A film nekem se tetszett, a könyv szerintem elég jó volt( de csak az első része) nagyon tetszett a csetlése-botlása a lánynak, végigröhögtem:). A nyálas részeket én sem szeretem, olyankor heves lapozgatások voltak.
Jah, nem az a horroros vámpír-sztori, amit elvárna az ember. Én amúgy sem szeretem a vámpíros dolgokat, de például az interjú a vámpírral nagyon csúcs:)
Ha jobban belegondolsz, sokkal realisztikusabb a dolog, ha nem alszanak koporsóban, nem halnak bele, ha karót döfnek beléjük... Utálom, ha babonák alapján írnak vmit...
Ez volt az egyetlen, ami nem tetszett az Interjú a vámpírralban: a koporsóban alvás:)
A média majmolása tényleg szörnyű, annak idején az Eragont is mennyit majmolták, és olyan szörnyű filmet csináltak belőle, hogy csak no. Meg a Harry Potterből... Könyvben szerintem mindkettő nagyon jó volt.
Pár év múlva elmúlik a médiahajsza, aztán mindenki utálni fogja, mert az lesz a divat...pfljú!
Bocs hogy ilyen hosszú lett:)
NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS A KÉRDEZŐ LEPONTOZHAT NEM ÉRDEKEL
Interjú az írónővel:
-Önt verték azért, hogy írjon?
-Igen. De mostmár azért vernek, hogy hagyjam abba.
XD Hatalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!