Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nincs elegetek már ebből a...

Nincs elegetek már ebből a Twillight-ból?

Figyelt kérdés
Én személy szerint már rohadtul unnom, hogy minden harmadik kérdés ehez kapcsolódik még a csapból is ez folyik.. szerinted helyes Robert Pattinson vagy ki a F*sz kérdések is. Unnom már B*zzeg de rohadtul!!!! Csak én vagyok így ezzel???
2009. aug. 16. 23:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

mindjárt jönnek leszavazni titeket a rajongok... :D

Egyébként a könyvet nem olvastam, de a filmet megnéztem. A legjobban a zene tetszett benne. Talán jobb lett volna, ha az elején még nem tudom mi lesz a vége. Kristen Stewart elég rosszul alakít a filmben, (mért van mindig nyitva a szája?) Ez az egyetlen dolog ami feltűnt benne. Na és ott van a Robert Pattinson, jól néz ki...de szerencsétlen srácot annyira ráöltetik mindenkire, hogy már ha utánam dobnák se kéne. Ezután elolvastam a new moont. Jó. eclipse. ez meg mi? breaking dawn. 2 fejezetet elolvastam. Ez már a legalja a történetnek...

17/L

2009. aug. 17. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:

A film nekem se tetszett, a könyv szerintem elég jó volt( de csak az első része) nagyon tetszett a csetlése-botlása a lánynak, végigröhögtem:). A nyálas részeket én sem szeretem, olyankor heves lapozgatások voltak.

Jah, nem az a horroros vámpír-sztori, amit elvárna az ember. Én amúgy sem szeretem a vámpíros dolgokat, de például az interjú a vámpírral nagyon csúcs:)

Ha jobban belegondolsz, sokkal realisztikusabb a dolog, ha nem alszanak koporsóban, nem halnak bele, ha karót döfnek beléjük... Utálom, ha babonák alapján írnak vmit...

Ez volt az egyetlen, ami nem tetszett az Interjú a vámpírralban: a koporsóban alvás:)

A média majmolása tényleg szörnyű, annak idején az Eragont is mennyit majmolták, és olyan szörnyű filmet csináltak belőle, hogy csak no. Meg a Harry Potterből... Könyvben szerintem mindkettő nagyon jó volt.

Pár év múlva elmúlik a médiahajsza, aztán mindenki utálni fogja, mert az lesz a divat...pfljú!

Bocs hogy ilyen hosszú lett:)

2009. okt. 3. 22:26
 13/18 anonim ***** válasza:

NINCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉS A KÉRDEZŐ LEPONTOZHAT NEM ÉRDEKEL

2010. máj. 23. 15:58
 14/18 anonim válasza:
nekem már annyira elegem vanmr ebbőla hülye tvájájtból.. szar, gyenge és minősíthetetlen ... sablon szereplők..sablon sztori... csillogóvámpírok..lol xD
2010. szept. 29. 18:39
 15/18 anonim válasza:
Röviden és tömören: nincs. Még évekig nem is lesz, te meg bosszankodhatsz:))
2010. nov. 14. 14:34
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
bosszankodik a halál rajta, majd pár év múlva szégyelni fogod ezt a tvájlájt-mádiádat:)
2010. nov. 14. 15:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Interjú az írónővel:

-Önt verték azért, hogy írjon?

-Igen. De mostmár azért vernek, hogy hagyjam abba.

XD Hatalmas.

2011. febr. 26. 22:06
 18/18 anonim válasza:
Az utolso elottinek: 30 eves vagyok, nem tini. Miert szegyellnem evek mulva?
2011. márc. 21. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!