Nincs elegetek Alekoszból?
Figyelt kérdés
A villalét során neki drukkoltam, örültem, hogy nyert. Viszont a műsora egyenesen szánalmas volt Olivérrel egyetemben, hogy még mindig a nagy semmiről témáznak vele kapcsolatba, egyenesen szánalmas. Meddig lesz ő még a tv-ben?2011. jún. 28. 07:50
1/10 anonim válasza:
Amint a VV 5 elindul az se fogják tudni hogy kicsoda.
Úgy hogy szerintem max még a műsor meg nem kezdődik.
2/10 anonim válasza:
Nekem is elegem van már belőle, a VV-t nem néztem, csak néha pár részt, a műsorát meg még annyira se. Most már idegesít, hogy annyi helyen feltűnik, a neten meg a tv-ben, már igazán eltűnhetne. Az elején jó volt, de szerintem ennyi elég volt belőle.
3/10 anonim válasza:
én az elejétől kezdve utáltam, a sok buta ember meg küldte rá az smseket -.-"
4/10 anonim válasza:
Az egész valóvilág egy nagy rakás sz@r
5/10 anonim válasza:
Én szerettem, neki drukkoltam miután Anikó kiesett.. Nálam az verte ki a biztosítékot, amikor olvastam az újságban hogy szakított Veronikával, és az összes csók, az egész műsor egy színjáték volt... Undorító egy "pasi" már ne haragudjatok! :S
6/10 anonim válasza:
Már nekem is elegem van az Ale/koszos-ból
7/10 anonim válasza:
Nekem is elegem van belőle. Én kezdettől fogva utáltam, szerintem a villában is megjátszotta magát..annak meg örülhet, ő is meg a családja is, hogy a sok pénzéhes k..va ment a műsorába..merthogy egyik sem más mindről kiderült,hogy valami köze van a "munkához"...én utálom..nem ilyeneket kéne rakni főműsor időbe. Az értelmes adás, amit én szívesen néznék (pl. házon kívül) meg olyan későn van, hogy suli mellett nem nézhetem..
8/10 anonim válasza:
Már én is unom..Kezd nagyon idegesítővé válni az egész ember..Már túl sok/unalmas.
És nagyon idegesít ahogy rázza a fejét amikor beszél,a kis RágógumiZsófika is ezt csinálja..Fúú olyankor nagyon ütnivaló fejük van.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!