Szerintetek nem lenne jó rajzfilmfigura Alekoszból? (Felpontozlak, ha válaszolsz)
Figyelt kérdés
Én teljes mértékben el tudnám képzelni egy rajzfilmben. Olyan Jonny Bravo és Mr. Bean keverékében.
Szerintetek?
(Valaki nem tud róla készíteni egy karikatúrát?)
2011. febr. 24. 10:32
1/18 anonim válasza:
Nekem is rögtön Mr. Bean jutott eszembe. Tervben van, hogy egyzser rajzolok csinálok róla karikatúrát, csak egyelőre van csomó más rajzolni való. Alekosz tipikus rajzfilmfigura-alkat. :)
2/18 anonim válasza:
He-he, szerintem is simán lehetne.
3/18 Thurston válasza:
Igen. Szerintem is jó ötlet. Az irányvonalat is jól belőtted.
4/18 anonim válasza:
Szerintem is tök jó lenne.: D
'Olyan Jonny Bravo és Mr. Bean keverékében'.xD
Amúgy tényleg.
5/18 anonim válasza:
Tipikus rajzfilmfigura Alekosz... :)
Ez a kérdőjel-állás, fecske alsó, a beszéd... zseniális fazon! :)))
6/18 anonim válasza:
És abban a stílusban kellene megrajzolni, mint anno a MR.Bean rajzfilm volt. Jó erős kontúrok, minimális árnyalás. Komolyan mondom, délután megrajzolom a figurát...
7/18 A kérdező kommentje:
Ha megrajzolod, föltennéd ide? Kiváncsi lennék rá:)
2011. febr. 24. 12:20
8/18 anonim válasza:
Ha sikerül, természetesen megosztom. :)
9/18 anonim válasza:
Szerintem jó rajzfilmfigura lenne, bár én még Dexter bőrébe is bújtatnám, és Ildikó lenne DeeDee :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!