A facebookon van-e lehetőség az üzenetek végleges törlésére? (felpontozlak)
Figyelt kérdés
A facebook egyik újítása (már régóta létezik, nekem a héten állította át erre a funkcióra), hogy a beszélgetéseidet az üzenetek közé menti. Ezeket az elmentett üzeneteket viszont nem tudom kitörölni, csak archiválni. Az a kérdésem, hogy van-e lehetőség végleges törlésre, vagy csak én nem találtam-e meg ezt az opciót. Köszönöm!2011. jún. 3. 23:09
1/3 anonim válasza:
Nekem is ez az egyik bajom, h én is csak archiválni tudom. De úgy nem tűnik el végleg? MErt én már nem találom, illetve már ha vkinek üzit küldök,akkor már az előzményeket sem írja archiválás után,amiket korábban besz.
2/3 A kérdező kommentje:
Idő közben rájöttem:)
Rámész egy üzenetre, és jobb felső sarokban van egy olyan, hogy műveletek. Azt megnyitod, és kiválasztod az üzenetek törlését, és alul az összes törlése, és kész.
2011. jún. 4. 00:57
3/3 anonim válasza:
Igen, pont ezt akartam írni. Azért felpontozol? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!