Nincs már elegetek Béciből és társaiból? : S
Figyelt kérdés
Nekem már elegem van belőlük.
Most is fenyegeti Alekoszt. Remélem kint fog maradni holnap.
Remélem Alekosz rajongói is ráfognak szavazni.
2011. márc. 11. 19:15
1/15 bumbi02 válasza:
Most nem azért de amikor 12 hülye embert összezárnak mit vársz? hogy sakkozni fognak egész nap? egyik butább mint a másik, aztán a 13-14 évesek meg rajonganak vagy egiykér vagy másikér.. alekosz se sokkal jobb mint béci, alekosz egyszerüen primitiv, és okoskodik, de mikor neki szögeznek valamit nem tud mit tenni, és kikerüli a kérdéseket, és azért valljuk be béci se egy egyetemi professzor.
4/15 anonim válasza:
nagyon undorító Béci... mert ha kint lennének, akkor mit csinálna? szájbaverné? szép
5/15 anonim válasza:
Én fogyókúrás "kiegészítőként" használom őket. Mikor kedvet kapnék egy kis nassoláshoz,akkor leülök a gép vagy a tv elé megnézek egy videót,amiben benne vannak ráczék,és egyből rámjön az okádhatnék!
6/15 A kérdező kommentje:
és ez a lópofájú Gigi mondja Bécinek h mard meg a párbajon, mongy oda neki. Azt is h ö hangoztatta h ki akar menni , meg h már ki akarták zárni meg stb... :S Undorító a bátyával együtt.
De még ez a Laci , olyan mint egy pszihopata.
2011. márc. 11. 19:45
7/15 anonim válasza:
MOST FENYEGETTE MEG EZ A SZEMÉTLÁDA BŰNÖZŐ ALEKOSZT,MIT KÉPZEL EZ A KISEBBSÉGI?
8/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de szerintem ezért megkéne büntetni, ilyet nem csinálhat hogy fenyegetőzik.
De mostmár a többiek is kivannak akadva töle.Már Szandika is és Anikó is.A holnapi összefoglaló bemutatójában mutatták. Holnap majd csak Gigi,Jerzy, és Laci fogják mondani Béci nevét.
Alig várom a holnapot h lássam Gigiék pofáját amikor Szandika sétál vissza. :D
2011. márc. 11. 20:14
10/15 anonim válasza:
Elég nagy putriszökevény, a fenyegetőzéseiből is látszik, hogy másképp nem bír hatni az emberekre... tipikus cigány szokás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!