Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nincs elegetek már ebből a...

Nincs elegetek már ebből a Twillight-ból?

Figyelt kérdés
Én személy szerint már rohadtul unnom, hogy minden harmadik kérdés ehez kapcsolódik még a csapból is ez folyik.. szerinted helyes Robert Pattinson vagy ki a F*sz kérdések is. Unnom már B*zzeg de rohadtul!!!! Csak én vagyok így ezzel???
2009. aug. 16. 23:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Én már a premierjénél az intenzíven voltam ne aggódj.
2009. aug. 16. 23:14
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Én csak mosolygok ezeken a rajongólánykákon, hogy így át lettek verve. kaptak egy nulla színvonalú, több sebből vérző, gyenge sztorit, fájó klisékkel és meg vannak arról győződve, hogy ez a világmindenség legfőbb irodalmi gyöngyszeme. közben persze Meyer röhög a markába és ontja magából az újabb és újabb szennyet, amíg eladható és hoz a konyhára. mert tudja, mi a mai átlag tinilány igényszintje: ez.
2009. aug. 16. 23:17
 3/18 anonim ***** válasza:
42%

Én személy szerint nem unom.. nagyon imádom :D

Totál belezúgtam mind a könyvbe mint a filmbe egyaránt (L)

Nem értem h hogyan lehet ezt nem szeretni :D

Az is idegesítő ám h minden 5. kérdés az h "Nem unjátok már az Alkonyatot?"

Tehát kvittek vagyunk kérdező ;)

Ui:. akinek nem tetszik, az h a válaszoltam lepontozhat, de azzal nem lesz megoldva

2009. aug. 16. 23:46
 4/18 anonim ***** válasza:
26%
lol.
2009. aug. 16. 23:47
 5/18 anonim ***** válasza:
67%
Én 16 éves vagyok, lány, de én nagyon UTÁLOM ezt a hüle tvájlájtot. Gagyi a film is, nem is bírtam végig nézni, elkezdeni is csak azért kezdtem, mert nem volt más választásom. Szörnyű!! brrrrr
2009. aug. 17. 00:04
 6/18 anonim ***** válasza:
60%

De, unom, mert egy nagyon közepes sztori, ami leginább tinilányoknak írt szerelmi történet, csak vámpíros körítéssel...

Olvasnának csak a Twilight-osok Anne Rice féle könyveket, nha azok az igazán élvezhető vámpírsztorik.

Vampire szerepjátékosként a lehető legjobban próbálok a twilight-tól elhatárolódni...

21/L

2009. aug. 17. 00:04
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
szerintem meg nagyon is jó a film jó a sztori jó bent a pasi mi kell még. Nem horror hanem inkább romantikus valakinek azért nem tetszik mert horrorra számít attól meg messze van. és én nagyon várom a második részét a filmnek remélem az is legalább ilyen jó lessz
2009. aug. 17. 01:14
 8/18 anonim ***** válasza:
58%

Fujjj,és is utálom az Alkonyatot,ráadásul a barátnőim is ezt szapulják,kibírhatatlan.

Romantikus történetnet oké,elmegy,na de vámpírosnak? A vámpírok kigúnyolása ez az egész.A vámpíroknál alap,hogy éjjeli teremtmények,és emberi véren élnek.Ezek meg? Uramisten,a napon csillog a bőrük,és vegetáriánusok,áááá nem isznak emberi vért :D LOL

2009. aug. 17. 10:41
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Én azt unom hogy vámpírfilmnek cimkézik, mert ez a vámpírfilmekre nézve azért sértés, de különben nem olyan rossz film, de ellenérzést vált ki a legtöbekben (bennem is) a seggnyalás, hogy csak az a jó és az a világ legjobb filmje...de az méginkább idegesít, hogy a "világ legjobb vámpírfilmje" na aki ezt mondja, az nem tudja mi a jó Isten az a vámpírfilm...a legtöbb alkonyat rajongó csak 2-3 vámpírfilmet látott ez elött, és nem érzik hogy vámpírológiailat milyen pocsék a film, persze romantikus filmnek remek...
2009. aug. 17. 12:16
 10/18 anonim ***** válasza:
49%

gyűlölöm ezt a filmet,a seggemből is ez folyik már.:@

14/L

2009. aug. 17. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!