Csajok! Ki a legszexibb szinész a Vámpírnaplókból?
Figyelt kérdés
Ian Somerhalder (Damon Salvatore)
Paul Wesley (Stefan Salvatore)
Steven R. McQueen(Jeremy Gilbert)
Taylor Kinney (Mason Lockwood)
Michael Trevino(Tyler Lockwood)
2012. nov. 21. 00:17
11/24 anonim válasza:
Egyetértek az elöző válasz adásával. Annyira kész vagyok tőle amikor nézem a sorozatott pedig már nem vagyok egy tini lány :) Szerintem ha ő nem lenne benne a sorozatba nem lenne már olyan jó.
12/24 anonim válasza:
Egyetértek az elöző válaszal , egyszerűen kész vagyok tőle amikor nézem a filmet pedig már nem vagyok tini lány, szerintem ha nem lenne benne a filmben már nem is nézném nélküle már nem lenne az igazi :)
13/24 anonim válasza:
Damon egy igazi sármos rosszfiú. Nagyon szenvedélyes és a pillanatnak él, nekem ez tetszik benne a legjobban!
14/24 galibaba válasza:
DAMON a legszexibb !!! imádom !! :D elolvadok tőle :D
15/24 anonim válasza:
Damon ő a legszexibb !!!!!!!!!!!!!!!!! Kész vagyok tőle uhhh
16/24 jamesandjames válasza:
Damon<3, Klaus, Jeremy, Tyler, Mason, Elijah, Kol, Alaric.
Szerintem nem lehet választani.:)
18/24 anonim válasza:
Ian Somerhalder!
Annyira imádom! Olyan jó színész, és amikor mosolyog..*.* Meg azok a szemek.. Istenem!:D
De amúgy Paul Wesley-nek is vannak jó pillanatai. Jeremy sem rossz, és nekem még Alarick is bejött..:D
20/24 anonim válasza:
Fú, én nem tudok dönteni...
Michael Trevino (Tyler Lockwood) vagy/ÉS Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!