Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A vámpírnaplókból nektek...

A vámpírnaplókból nektek melyik a kedvenc soundtrack-otok?

Figyelt kérdés
úgyértem az egyes zenék, amelyeket jelenetek alá tesznek be, pl. Birdy skinny love...
2012. okt. 6. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem szinte mindegyik tetszett amit eddig beraktak:P De a Skinny love és az Anberlin-Enjoy the silence(1.évadba mikor Damon Vickivel táncol*-*)
2012. okt. 6. 15:50
 2/7 anonim válasza:

nekem is a birdy Skinny love a kedvencem! a legeslegjobb szám a világon, de van még jó pár:) pl sara berilles-gravity, the gossip- heavy cross, metric - help i'm alive

Nekem ezek a kedvenceim:)

2012. okt. 6. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Skinny Love Birdy-től és Ron Pope - A drop in the ocean ♥
2012. okt. 6. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy kicsit elkéstem a válaszadással, de ezek tetszettek: Birdy - Skinny Love; Deadmau5 ft. Gerard Way - Professional; Alex Clare - Too Close; Barcelon - Come Back When You Can; Consolers Of The Lonely - The Raconteurs; Gossip - Heavy Cross; Katy Perry - Thinking Of You; Matt Nathanson - All We Are; Plumb - Cut; Sandres Bohlke - The Weight Of Us; Sara Bareilles - Gravity; Viva Voce - Believer; VV Brown - Back In Time... és kb. ennyi! :)
2013. máj. 10. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ron Pope - Drop in the ocean;Courrier - Between; Jason Walker - Down; Stephanie Schneiderman - Dirty and clean :)
2013. aug. 19. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,ha jól tudom Icona Pop - I love it száma is benne van,azt is imádom :)
2013. aug. 19. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja és nekem még: Hurts - Wonderful life :))) A mai napig kedvenc számom.

Amúgy a 4. válaszoló voltam!

2013. aug. 19. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!