Mi a kedvenc idézeted a vámpírnaplókból?
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 19:16
1/16 anonim válasza:
,Hello,tesó'
Első évad amikor Damon színrelép
2/16 anonim válasza:
Tudom h kockázatos, de megkell őt ismernem. :)
3/16 Alkonyat-Vámpírnapló válasza:
Kedves Naplóm! Túléltem az első napot. Legalább 37-szer mondtam, hogy "jól vagyok, köszönöm", de egyszer sem gondoltam komolyan. De senkinek sem tűnt fel. Ha valaki megkérdezi, "hogy vagy?", igazából nem is kíváncsi a válaszra. (Elena 1. évad 1. rész)
4/16 Trik válasza:
4évad 2 rész Alaric:Te is hiányzol haver
6/16 Tombor Karina válasza:
Yohoo. Anybody home? ( Yohoo. Van otthon valaki? ) amikor Damon kint ,,bántja" Mattet a 4x1-ben asszem, de nem biztos... de még sokat lehetne sorolni :DD
7/16 anonim válasza:
Mikor Stefan ír a naplójába és közben Damon mondja: "Kedves naplóm! Ma egy mókus megkérdezte tőlem, mi a nevem. Én azt hazudtam, hogy Joe. Ez a hazugság éltem végéig kísérteni fog."
9/16 anonim válasza:
Katherine: I will rip this town apart, until it rains blood...
10/16 anonim válasza:
"We can sit and eat, or I can reach down your throats and pull out your insides. The choice is yours!"
Klaus mondja, amikor négyesben vacsorázik Damonnal, Stefannal és Elijah-val. Az a legjobb jelenet az egész sorozatból.. xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!