EddyB96 kérdése:
Damon vagy Stefan a vámpírnaplókból?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki a jobb pasi? :)2012. szept. 21. 19:25
1/8 anonim válasza:
Damoooooon!!!! <3 <3 miatta érdemes nézni a sorozatot!!! Stefan szerintem tök papucs ráadásul iszonyat idegesítő és tök nagy a feje..... és a való éetben (tehát mint színészek) is sokkal szimpatikusabb Ian Somerhalder (állatvádő,adomyányozik,imádja a bio dolgokat stb. ) Ja és Damon nem csak azért jobb mert 10000X jobb pasi, hanem a karakterének a személyisége sem említhető egy lapon Stefanéval..... (ja és ez csak az én véleményem ughogy stefan fanok nem kell megsértődni nem azért írtam h ezzel bárkit is megbántsak)
2/8 A kérdező kommentje:
100százalékban egyet értek veled :D Damon karaktere sokkal jobb mint stefané.Damon próbál megváltozni , közben pedig eljátsza a rossz fiút , de Stefan szerintem annyira álszent. Ő is vért iszik , csak úgy állítja be , mintha ha csak állatokat öl , az tök legális lenne :/
2012. szept. 22. 10:35
3/8 anonim válasza:
Egyik se, nekem Tyler a nyerő és Jeremy!! :)
4/8 anonim válasza:
igaz, ők is nagyon cukik :)) De szegény Jeremy...mindegyik csaja vagy meghal, vagy eldobja egy szellemért..( -.-) nem szerencsés a szerelemben, azért remélem mostani évadba máshogy lesz.
5/8 anonim válasza:
A válasz egyértelműen DAMON!!!!! Nem is értem, hogy lehet Őt Stefan-nal összehasonlítani.. Nem csoda, hogy Nina Dobrev is őt választotta a valóságban :)
A stílusáról nem is beszélve..
6/8 Alkonyat-Vámpírnapló válasza:
Damon, Stefan. Nehéz választani, de inkább Damon. :)
7/8 anonim válasza:
Damon sokkal jobb fej,de Stefan akkor is Stefan *---------*
8/8 anonim válasza:
Eltelt pár év, változott a véleményed? Nekem igen, képzeld én is Damon fan voltam, (és maradok is mindig) és sose értettem a velem egykorú lányok mitől vannak oda az uncsi Stefanért, de öregedtem, és újra nézve megértettem a dolgot. Damon ugye az izgi tesó, aki poénjain dőlünk, rosszfiú stb....Stefan pedig mindig ott van ha valakinek kell valami, próbál segíteni, önzetlen, képes nagyon szeretni, gyengéd, és figyelmes, viszont ott van a kemény énjei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!