Mik azok az alap filmek, színészek, amit mindenkinek illik ismerni? Tudtok nekem egy listát írni? (egy részletesnek örülnék)
Kevés filmet láttam eddig, most kezdem égőnek érezni, hogy csomó alap filmet nem láttam (kezdjük a Star warsnal, vagy Gyűrűk uránál) és azt sem tudom, ki Al Pacino (jó, már utána néztem).
Köszi!
Az a baj, hogy mindenkinek más az alap.
Leginkább az vehető alapnak, amikre más filmekben elejtenek utalásikat.
Például:
Terminator (1+2); Taxisofőr; Vissza a jövőbe (1+2+3); Keresztapa (1+2+3); Tizenkét dühös ember; Nyugaton a helyzet változatlan; Jó reggelt Vietnam; A szakasz; Psycho; Ragyogás; Indiana Jones (1+2+3); A sebhelyes arcú; Kínai negyed; Máltai sólyom; Casablanca; Man in Black; Csillagkau; Nyolcadik utas a halál; Bolygó neve halál; Mad Max; Rambo; Rocky; Nagymenők; A majmok bolygója; Hegylakó; A jó, a rossz és a csúf; Egy maréknyi dollárért; Furcsa pár; Haver haver; Van, aki forrón szereti; Az ördögűző; Ének az esőben; Oz a csodák csodája (1939); Halálsoron; A remény rabjai; Brian élete; Csupasz pisztoly
Persze a kérdésben említett Gyűrűk urát és Star Warst leszámítva.
Színészek közül pedig, aki ezekben játszik mindenképp.
Attól függ hány éves vagy! Pl a Keresztapa leghamarabb 17-18 éves korban ajánlott. Ha 16 vagy alatta vagy, akkor Harry Potter, Sherlock Holmes,
Ha lány vagy: Hajrá csajok mind a 8 része, ALkonyat-részek
Ha fiú vagy esetleg BAtman, pókember
Vagy vannak még a legújabb filmek, pl Hófehér és a vadász
17-18 éves kortól? 14 éves vagyok és az egyik kedvenc filmem a Keresztapa.
Számomra alapfilm(ek): az összes Fűrész, Ragyogás, Kör meg a legtöbb horrorfilm (mivel szinte azokon nőttem fel) meg a Stalker.
Az elöttem szólok már leirtak pár alapot
én filmmániásként leirom a vélemnyemet ha nem bánod
Ha csak 14 vagy de horrorfilmeken nőttél fel az nem túl biztató.
Szerintem állj le egy kicsit ezek nézésével és potold be a többit, érdemes.
Így igaz
Óz acsodák csodája
Star wars
Terminator
Titanik (bár mivel fiú vagy nem muszály)
Dr Dulittle
Pókember
X-man
Sherlock Homes
Herry Potter
Gyűrűk ura
Ace Ventura
Tolvay tempó
Majmok bolygolya
Szabadítsátok ki Vilit
Horrora akadva
Sötét zsaruk
Bosszúállok
James Bond
Hát és színész is elég sok van akit jó ha ismersz
szerintem az a legkönnyebb ha beírod egy színész nevet a googlebe és mellé azt hogy port.hu és megkérdezed az osztálytársaidat vagy akárkit adott színésszel mik a leghiresebb filmek.
de ha gondolod irhatok pár színészt már nem akarok túl okosnak tünni. :)
Miért nem túl biztató? Én Brony vagyok. Szerintem egy horrorfilmeken felnőtt ember nem nagy eséllyel lesz Brony. De én az lettem :D.
/)
oké ahogy gondolod :)
Ha gondolod írok pár ismert színészt és az alap filmeiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!