Death Note - ez mindenképpen
Dragon Ball !! :D
A többi meg ízlés dolga, jönnek majd akik ideböknek vagy 20-at mert mekkora király, de azt nézed meg amúgy, amelyik tetszik.
Köszi a Death Note láttam és nagyón jó volt :)
A Dragon Ball ha egyszer meg is nézem nem most lesz , mert túl hosszú, de köszi
Code Geass
Monster
Mirai Nikki
Death Note
Claymore
AnoHana
Angel Beats!
Elfen Lied
Bakuman
Steins;Gate
.hack//-széria
Tasogare Otome x Amnesia
Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi
Shiki
Deadman Wonderland
Sousei no Aquarion
HxH
Naruto
Bleach
One Piece
Death Note
Code Geass
Higurashi no Naku Koro Ni (horror)
Elfen Lied (horror)
Naruto (divat anime)
Bleach (szintén, sajna)
InuYasha
Sailor Moon
Dragon Ball (én még nem láttam :D )
FullMetal Alchemist
Nana
Soul Eater
Most inkább azokra tértem ki, amik közismertek magyar honban is, nem (csak) azokra, amiket én még ajánlanék és nem a legfrissebbekből, illetve a kicsit régebbikből. Ha érdekelnek jobb címek, PM!
D.gray-man
Naruto
InuYasha
Fullmetal Alchemist
Bleach
Dragon Ball
Soul Eater
Fairy Tail
One Piece
Ezek a legismertebbek, amik most eszembe jutottak.:D
Hát én más szemmel nézem az alapokat, hiszen amiket felsoroltak inkább seinen (idősebb férfiaknak), és mivel én alapból lány vagyok és még fiatal, így én mást (is) ajánlanák. De ez attól is függ, mik az érdeklődési köreid.
Szóval, ha gondolod, nekem is dobhatsz privit :)
Köszi mindenkinek. A neverendeket nem hiszem h megnézem.
Fullmetal Alchemist-et nemsokára elkezdem barátnömmel, Bakumant most nézem,Higurashi no Naku Koro Ni-t már rédóta tervezem,Deadman Wonderland-ről sokat hallottam lehet megnézem csak sokan írták h csalódás volt, mondjuk lehet hogy nem olvastam a mangát és így jobb lenne.A .hack//-et,Sousei no Aquarion,Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi ,Tasogare Otome x Amnesia még nincs váró listán de lehet meglesem őket vmikor.A Claymore és a Monster listán van már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!