Én tudok egy pár lányoknak valót(ezt csak nővéremtől tudom ne nézzetek bu*inak) pl:
Vampire Knight
Kaleido Star
Méz és Lóhere
Shugo Chara
Jelenleg ennyi jut az eszembe. ÉS hogy a kérdezőnek is válaszoljak, jó pár animét fel soroltak itt de amit nem mondtak és szerintem hát nem alap művek de nagyon jók, pár új művet is felsorok azért:
Katekyo Hitman Reborn(ez kb 20.résztől izgalmas, vagyis onnantól lesznek a harcok)
Air Gear
Btooom
Ixion Saga: DT
Code:Breaker
K(Igen ennyi az anime neve)
Area no Kishi
Hát ennyit tudtam ki sajtolni magamból.
A K-t, és a Code:Breaker-t még nem kiabálnám el, mivel először is mind a kettő 2012 őszi szezonos, tehát még fut(!) és csak 3 rész jött ki, a másik, hogy pont, hogy nem az igaziak. A K látványára tényleg valami hatalmas, de a története (2 részt láttam eddig) valami borzalom. Az a cica csaj meg valami iszonyat agymenés... Code:Breaker meg... jó lenne, ha mondjuk maradna a manga vonalán, nem pedig újra írná magát és félúton megszökne vele a logika is.
Az meg, hogy valaki seinen-ket vagy shouneneneket néz... ismerek olyan fiút, aki bolond módjára mindent megnéz... ismerek olyat, aki lazán nézte a Nana-t, ami josei, vagy olyat, akit nem zavar, ha valami shounen ai (is).
Személy szerint én imádom a seineneket, a horrorokat, misztikus sorozatokat, de egy szokásos shounen fight történet is le tud ültetni, amíg van történet.
Never endingek közül a Naruto az, ami kicsapta nálam a biztosítékot, így már nem nézem, mangát még olvasom. Kateikyoushi Hitman Reborn-t idén néztem végig, mangát olvasom, Fairy Tail-t olvasom és nézem, Bleach-t végig láttam és olvasom, One Piece.... nem önszántamból nézem és olvasom, D.Gray-man - folyamatban a nézés és olvasom. Ezek a mostani legnagyobb never endingek.
A sablon mindegyikben ott van, hiába jók. Hemzsegnek a kliséktől. Persze nem egy mangaka ezért nyúlt hirtelen a drasztikus "most hulljon a férgese" lépéshez, mert annyira kiszámíthatóvá váltak.
Amiket még mindenképpen ajánlok (és nem olyan hosszúak):
Wolf's Rain
Darker than Black
Ergo Proxy
Pandora Hearts (ha nem kezded el előtte olvasni a mangát, nem fog feltűnni, hogy a vége nagyon elrugaszkodik tőle)
Ouran High Host Club (shoujo, de én imádtam)
Nyan Koi! (na ez is egy shoujo)
Lovely Complex (ez is shoujo, de idehaza is elég ismert, mivel vetítették szinkronosan is)
Durarara!! (ez 2009 őszi én imádtam, de nem gyerekeknek való)
Baccano! (2007 nyári, ez meg végképp nem gyerekeknek való)
Shiki (2010 nyári, vámpírok és horror, de nem a Twilight szinten, itt tényleg nem mehetnek napra a vámpírok)
És akkor egy igazi régiség, ami magyar honban annyira nem ismert, bár a mangáját magyarul is kiadják:
Rurouni Kenshin
Nem is kell nagyon keresni feliratot, mivel animeaddits-en fenn van. Az utolsó 1/3-a kissé felejtős és vannak benne átírások, de ha a manga olvasása nélkül nézi az ember és szereti a történelmi eseményekre alapuló történeteket, akkor imádni fogja.
Elnézést a hosszas karattyolásért.
6/11-es voltam.
nektek is köszi :)
Vampire Knight-ot láttam de a vége nem tetszett. a Kaleido Star-t láttam és jó volt. a Méz és Lóherét még nem néztem. A Shugo Chara 1. részét megnéztem de nekem az túl izé XD Katekyo Hitman Reborn-ot még nem láttam. Air Gear-be belekezdtem és eddig egész jó. A Btooom-ot nézem mióta kijött, Ixion Saga: DT lehet megnézem, Code:Breaker-t szintén nézem a K-ba belenéztem majd megnézem de nem győzött meg eddig. Area no Kishi erről még nem hallotam de bele nézek.
A Wolf's Rain-t láttam és egyik kedvencem:)Darker than Black listán van a Bakuman után nézem majd. Ergo Proxy-t lehet megnézem.Pandora Hearts láttam és nagyon tetszett, de a végét sztem lógva hagyták. Ouran High Host Club nekem nem tetszett annyira. Nyan Koi!-t láttam egynek elment. Lovely Complex-t is szeretem és a Durarara is nagyon tetszett.A Baccano!-ról nem nagyon hallottam de belenézek. Shiki-t láttam az is jó volt. Rurouni Kenshin ezzel is az a bajom, h hosszú de attól megnézem ha tetszeni fog.
Ha rám hallgatsz, akkor még a D.gray-man-t is megnézed!:D Ne tudd meg én milyen nehezen álltam neki, annak a 103 résznek... Fú, basszus kb. fél évig volt listán, mondván, hogy majd megnézem.xD Aztán egyik este amikor jótékony kedvemben voltam rávettem magam... Nos, aznap este nem aludtam.:D Szó szerint nézeti magát, és folyamatosan pörög szóval megéri!xD :D Mostanra a Number1 animém.
B
ocsi, lehet nem voltál rá kíváncsi, csak gondoltam leírom.xD :D
Nem baj jó,h leírtad a véleményed. Listán van majd belekezdek csak most elég animét nézek egyszerre
:)
Vampire Knight vége azért gáz, mivel eltér a mangától. Még fut a manga.
Pandora Hearts vége azért van lógva, mert szintén fut és szintén eltér a mangától.
Kateikyoushi Hitman Reborn is még fut.
D.Gray-man-ből még csak 30 rész láttam, a fillerek bosszantanak nagyon. Nekem az a fő gondom, hogy hiába tetszik a hangulat és a képi világ, valahogy mangában sokkal jobb. Nem tudom miért. Pedig a szinkronra (eredeti japán) nem lehet panasz.
Ouran High Host Club-bal az a baj, hogy nem a valós vég, mivel a manga még futott, amikor készült. Ebből csak pár fejezetet olvastam, így nem tudom, mennyire tér el a mangától, de tippem szerint a vége biztos, hogy eltér.
6/15-ös és 12/15-ös voltam.
Újabb keletűek közül 3 shounen-t tudok ajánlani, ami nagyon elnyerte a tetszésem:
Gintama
Sket Dance
Bakuman
Nem annyira közismertek, de ha megnézed őket, megérted, hogy nem feltétlen (csak) a legtöbbet emlegetett animéket kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!