Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legjobban vívó...

Melyik a legjobban vívó jedi/sith?

Figyelt kérdés
Én Dooku grófot mondanám.

2012. okt. 26. 19:00
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:

Sok baromság elhangzott itt IS:)

SW irodalmat is kéne olvasni. Bane közel sem volt a legjobb vívó. A trilógiában megírt Darth Kopecz elleni küzdelmét is csak a nagyobb erejének köszönhette, ugyanis vívásban alulmaradt.

Shitek közül Tulak Hord valóban epic, de Marka Ragnos, Nihilus,Sion, Dooku és Revan is kiváló vívó és már az említett Kopecz is ide tartozik.

Jediknél egyértelműen Windu,Yoda-Revan (ide is sorolható), de Satele Shan, Hoth és Shaak Ti is kivételes kardforgató.

2014. jan. 11. 14:17
 12/39 anonim ***** válasza:
sithek közül szerintem a legjobb vìvò Darth Nihilus, erõben meg Tulak Hord
2014. jan. 11. 23:20
 13/39 anonim válasza:

Jedik közül: Mace Windu (talán Yoda, bár Ő inkább az Erővel bánt kiemelkedően)

Sithek közül: Itt többet is ki tudok emelni. Bane, Nihilus, szerintem Malgus is. És a személyes kedvenc karakterem az egész univerzumban Darth Maul... de sajnos a képességei nem tudtak kiteljesedni... De szerintem ha nem szelik ketté, és lesz belőle gyakorlatilag egy roncs akkor minden idők egyik legnagyobb sith nagyura lehetett volna.

2016. jan. 13. 20:56
 14/39 anonim válasza:

Habár én is csípem Dookut, de én Mace Windut mondanám..

Sithek közül meg Darth Mault, mivel mind a ketten forma 6 stílussal küzdenek, ami talán nem mérvadó, de azért kell hozzá ügyesség.

(Nagyon megnézném kettőjük harcát. :D)

Windu és Maul a 7-est használják. Pontosabban Windu a Waapadot de ugyebár az a 7-esből lett.

2016. ápr. 26. 22:11
 15/39 anonim ***** válasza:

a 11-esre akarok reagálni, ok hogy lassan 3 éves, de akkor is :'DDD ez kihagyhatatlan

Darth Kopecz, azaz, gratulálok, star wars irodalom :D

Főleg azért vicces ez, mert Bane pont azt nem értette, hogy a Sithek már miért nem használják a Darth jelzőt, erre ez az irodalmár benyögi hogy Darth Kopecz..

Ráadásul, akire te gondoltál, az nem is Kopecz Nagyúr, hanem Kas'im, ő ment a Lehonra Bane után, aki az akkori galaxis talán legjobban vívó erőhasználója volt. Kopecz pedig a Ruusanon halt meg, méghozzá a Jedik által, ha jól emlékszem (már rég olvastam, úgyhogy bocsi ha tévedek.)

A párbajban magában igazad volt, Kas'im elég nagy győzelemre állt benne, de az eszével legyőzte Bane, ugye ha jól tudom akkor beszakadt Kas'im alatt a templom vagy hogy volt.. De ne felejtsük el, hogy ez még a trilógia első részében történt, ezután még nagyon sokat fejlődött, ráadásul ekkor még az orbaliskok sem voltak rajta..

Ettől függetlenül, hogy a kérdésre is válaszoljak, Bane valóban nem volt a legjobban vívó Sith, mert az Tulak Hord volt, Jediből meg egyértelműen Windu, erőhasználóból Sithként Vitiate vagy Nihilus, ők ketten nagyon azonos erővel rendelkeznek, jediből meg Yoda, bár a két sith ellen neki se lenne semmi esélye.

2016. dec. 27. 15:55
 16/39 anonim ***** válasza:
Bocsi, utolsó vagyok, jobban átgondolva a legjobban vívó jedi lehet hogy Revan.
2016. dec. 27. 15:59
 17/39 anonim ***** válasza:
Yoda szerintem jobb vívó, mint Windu (míg Palpatine csak játszott Winduval, Yoda vívásban erősebbnek tűnt). Ja, és ez csak szőrszálhasogatás, de igazából a jelenlegi kánon szerint Revan nem jöhet szóba (mint ahogy a többi sith sem) :D
2016. dec. 27. 23:16
 18/39 anonim ***** válasza:

Tény, hogy nem jöhetnek szóba, de én magát a SW univerzumot csak az Old Republic miatt szeretem, szóval tőlem akárhányszor kérdezik mindig őket mondanám :D

Egyébként én tartom magam ahhoz, hogy Windu a legjobban vívó Jedi, legalábbis szinte kivétel nélkül mindenhol ezt írják, az meg hogy Palpatine csak játszott vele, sehol nincs megírva, bár a párbajukban egy résznél simán megölhette volna, de elég érdekes volt már ez a párbaj enélkül is. Egyébként lehet, hogy azért mondom ezt, mert nem kedvelem Sidioust, de szerintem nagyon túl van értékelve az ereje.. Sokan a legerősebb Sith-ként említik, ami, a jelenlegi kánont nézve jogos, viszont ha a Legends-et is nézzük (mert sokan már akkor is ezt írták, amikor még a Disney nem vette meg a LucasArts-ot) akkor vannak nála sokkal, de sokkal erősebb Sith-ek, kb a fél old republic szerintem, Exar Kun, a két KOTOR-ból az összes Sith, Vitiate.. Sidious inkább az eszét használta mint az erejét, és azt félelmetesen jó, de maga a vívótudása és az ereje szerintem túl van értékelve.

De már nagyon eltértem a tárgytól, szóval hogy a kérdésre is válaszoljak, akkor a jelenlegi kánont nézve SZERINTEM Jediből Windu, Sith-ből Dooku vív a legjobban.

2016. dec. 28. 15:36
 19/39 anonim ***** válasza:

ha már felhoztátok a bane sorozatot-és tényleg vicces hogy kasim helyett kopecz-et írt:)-akkor abban volt a legjobban vívó jedi is.

raskta lsu mester aki a vívás és a közelharc tökéletesítésére szentelte az életét,ahogy a szülőbolygójára ez jellemző csak ő még erő érzékeny is volt mellé.

és a regény szerint ha nincs bane-n a páncél akkor 1 perc alatt darabolta volna fel,mert a technikája arra épült,hogy a rendkívül képzett támadásával olyan szintű nyomás alá helyezi a védekezőt,hogy annak nincsen ideje meríteni az erőből,így csakis a vívó tudására tud hagyatkozni ellene.

ezért hiába ölik meg végül,a legjobban vívó és a leghatékonyabb tömeg és sith gyilkos jedi valószínűleg ő volt.

2016. dec. 29. 22:31
 20/39 anonim ***** válasza:
Neee, Lsu-t teljesen el is felejtettem.. Igazad van, kár hogy nem kapott nagyon hangsúlyos szerepet..
2016. dec. 30. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!