Melyik a legjobban vívó jedi/sith?
Jedi:anaki
sith :darth vader
Bocsi de fun vagyok :D
Habár én is csípem Dookut, de én Mace Windut mondanám..
Sithek közül meg Darth Mault, mivel mind a ketten forma 6 stílussal küzdenek, ami talán nem mérvadó, de azért kell hozzá ügyesség.
(Nagyon megnézném kettőjük harcát. :D)
Szerinteem is
Jedi: Windu
Sith: Darth Maul :)
darth bane.
3asával ölte a jedi mestereket,vagy akár a sitheket.
a mellet,hogy alkatilag is egy óriás volt,azok között volt akiket a legmélyebben átjárt az erő,és a páncélján nem fogott a fénykard.
uh csak a fején lehetett megsebezni,de persze ez nem sikerülhetett senkinek egy ilyen képzett sith mester ellen.
könyveket még nem olvastam, de filmből logikailag egyértelműen Mace Windu,
Sithből pedig sidious a fénykorában (csak Mace győzte le,yoda se )
A legjobb vívók:
Sith: Tulak Hord
Jedi: ?
Hogy ki volt a legnagyobb erőhasználó azt viszont még Lucas sem tudja megválaszolni.
Sokan Exar Kunt tartják annak,vagy Sidioust,esetleg Marka Ragnost,Ajunta Pallt,vannak olyanok is akik (valószínűleg csak fanok) és elfogultságukban Vadert mondják annak ami nyilvánvaló képtelenség.És bár az igaz hogy Sidious volt az egyetlen Sith aki végül hivatalosan is Uralkodó lett,de ő is csak álmában ölte meg a mesterét nem szemtől szembeni harcban ahogy az ő mestere sem nyílt harcban győzte le a saját mesterét.A legerősebb erőhasználó minden bizonyal Darth Nihilus aki bár nem volt a Galaxis hivatalos uralkodója ahogy Sidious,de ő és Sion célja nem is a Galaxis uralása volt,pusztán a Jedik megölése ami néhány Jedi kivételével sikerült is nekik,akiket nem öltek meg azokat is csak azért nem mert elbújtak előlük.
Vagyis a legnagyobb erőhasználók(az én véleményem szerint):1. Darth Nihilus,2. Darth Vitiate,3. Darth Sion
a shitek közül Darth Bane... a jediket úgy irtotta mint a légycsapó a legyeket...
a jedik közül yoda... lehetséges, hogy veszített, Windu meg győzött, de gondoljuk át jobban... Windu miért ment el Sidiushoz? hogy megállítsa mielőtt felbolygat mindent. Yoda miért ment el Sidiushoz? azért, mert az egyetlen lehetséges kimenetelnek látszott az, hogy megküzdjön vele... ha sikerül, minden happy, ha nem, akkor meghal, és ha meghal Obi-Wan, senki sem tudja kitanítani a jövő jedieit. amúgy meg látszott Yoda és Sidus csatáján, hogy joda sokkal erősebb... amikor az erővel küzdöttek, Yoda elengedte magát, a drága kis Sidius meg úgy ordibált mint egy csecsemő xD de gondolom mindenki tudja, hogy aki könnyebb, tovább repül... Sidius elkapott egy rudat, Yoda meg elrepült 100 méterrel arrébb. de kicsit el is tértem a tárgytól :D szóval Bane és Yoda... megnéznék egy párbajt köztük :D (a legnagyobb erőhasználónak meg Darth Bane-t, Yodát, Darth Nihilist, Darth Vitatet, Darth Siont tartom. nem tudok sorrendet állítani, ne kérjétek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!