Nektek mi volt az első horrorfilm amit láttatok, hány évesek voltatok és milyen hatással volt rátok? és most milyen hatással van rátok?
Figyelt kérdés
Nekem első horrorfilmem: Kaptár 2 apokalipszis. kb 7-8 évesen láttam és semmilyen hatással nem volt rám és most sincs, de egyik kedvenc filmem lett :)2012. szept. 25. 19:33
31/34 anonim válasza:
Kedvencek temetője. Nem tudom hogy pontosan hány éves voltam, de óvodás. Nem féltem tőle, érdeklődve néztem végig, és tetszett. Ma is szeretem azt a filmet.
32/34 anonim válasza:
12 éves koromban,13 kísértet volt,akkor csak kacagtam rajta,utána ,mikor átgondoltam,beszartam xd
33/34 anonim válasza:
Démonok.
Úgy 4-6 éves lehettem amikor először láttam,a mai napig rettegek tőle,egy percet sem merek megnézni belőle,plusz vele kapcsolatos rémálmaim is vannak.
23/F
34/34 anonim válasza:
Én a "Holtak hajnalát" láttam először úgy 10 évesen , de semmi nem történt utánna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!