Nektek mi volt az első horrorfilm amit láttatok, hány évesek voltatok és milyen hatással volt rátok? és most milyen hatással van rátok?
5 évesen a Gyerekjáték (Child's Play). Bár csak egy részletet láttam belőle, de teljesen összefostam magam, és egész éjjel nem aludtam. Ma már, így 20 év után, persze csak nevetek rajta. HA-HA
*óvatosan a háta mögé néz*
Akkor én nagyon öreg vagyok hozzátok képest:
Első még egy régi, agyonmásolt VHS-en (80-as évek eleje):
A vámpírok éjjele
http://www.youtube.com/watch?v=QxZAm_wXvpg
Aztán nem sokkal később
A Fright Night, na nem a mostani remake, hanem a Tom Holland féle 1985-ös film, alá - mondásos narrátorral.
Az első film mai szemmel nézve röhej, de a Fright Night kultikus film lett, mai szemmel nézve is megállja a helyét, azóta is a kedvenc filmem. Láttam már vagy ezerszer, és nem lehet megunni.
olyan 5 éves lehettem, és talán a rémálom az elm utcában : D
nagybátyám mesélte hogy vele néztem (plusz öcsémmal, aki 3-4 lehetett) és mondta hogy nagyon tetszett. hát igen, azóta is óriás horror rajongó vagyok:D és tök immunis ilyen ijesztgető izékre xD
Nekem az első a fűrész volt 5 évesen és nem nagyon volt hatással rám. Sőt kifejezetten tetszett de most ha megnézem unalmasnak találom.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!