Nektek mi volt az első horrorfilm amit láttatok, hány évesek voltatok és milyen hatással volt rátok? és most milyen hatással van rátok?
Figyelt kérdés
Nekem első horrorfilmem: Kaptár 2 apokalipszis. kb 7-8 évesen láttam és semmilyen hatással nem volt rám és most sincs, de egyik kedvenc filmem lett :)2012. szept. 25. 19:33
21/34 anonim válasza:
Mindig féltem a horrorfilmektől, aztán 15 éves koromban elhatároztam, hogy most megnézem a Fűrészt. Azóta rendszeresen nézek horrort.
23/34 anonim válasza:
A Képletet láttam 5 évesen, háát aznap éjjel nem tudtam aludni, de azóta semmilyen hatása nincs... :D
24/34 anonim válasza:
nekem az elsö a sikoly volt 7 évesen,nemvolt semmi hatása de nagy hororr rajongo vagyyok 12 éves vagyok naon sok horrort látam már és semi hatása nincsen
25/34 anonim válasza:
Nekem a Szellemhajó volt az első horrorom 11 éves korom környékén és nem tudtam tőle rendesehn aludni napokig. Tavaly néztem meg újra és abszolút semmi hatása nem volt már xD Most 18 vagyok. :)
26/34 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok!
2012. dec. 6. 18:31
27/34 anonim válasza:
Démonok 1. része 5-6 évesen.
A mai napig félek tőle,bár már kevésbé,és ez az egyetlen film,amitől rendszeresen rémálmaim vannak/voltak.
28/34 anonim válasza:
Sikoly nem volt rám semmi hatással,akkor is imádtam és most is kb 7-8 évesen
29/34 anonim válasza:
Én 8 évesen az "A dolog"című filmet láttam,azóta fosok lemenni hogy csorgassak egyet,inkább visszatartóm,ma is...
30/34 anonim válasza:
6-7 éves voltam amikor először láttam a Gyerekjátékot...na azóta is félek a babáktól....xd
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!