Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi volt az első horrorf...

Nektek mi volt az első horrorfilm amit láttatok, hány évesek voltatok és milyen hatással volt rátok? és most milyen hatással van rátok?

Figyelt kérdés
Nekem első horrorfilmem: Kaptár 2 apokalipszis. kb 7-8 évesen láttam és semmilyen hatással nem volt rám és most sincs, de egyik kedvenc filmem lett :)

2012. szept. 25. 19:33
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha végig nézett filmre gondolsz akkor Sikoly. 10 évesen.

Ha pedig részletes film: Rémségek könyve. 8-9 évesen.

Előbbit imádom, utóbbit nem is láttam teljesen. Mind a kettőtől betojtam, de most már igazi horror rajongó lettem. :DDD

14/L

2012. szept. 30. 08:14
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

hát az első a fűrész 2 volt nem tudom mikor láttam de még kicsi voltam , attól a film közbe féltem de utánna nem

viszont uttánna nem sokal láttam a paranormal activityt és egy hónapig rohantam a kapcsolótól az ágyamig annyira féltem h elkap az a démon vagy mi :)

2012. szept. 30. 10:38
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Én a Végtelen történetet láttam először.....bár tudom hogy nem horror film XD Ha jól emlékszem 1984-es film én 1988-ba születtem...nem tudom pontosan hány éves voltam de még pici. Viszont emlékszem arra, hogy a fekete farkastól nagyon féltem és sokáig rémálmaim voltak miatta. De érdekes, hogy akkor a vámpíros, zombis, szörnyes filmektől nem féltem.....csak ettől a filmtől XD
2012. okt. 3. 13:59
 14/34 Tóth Kristóf 1428 válasza:
100%
Végső állomás 2.És semmilyen hatással nem volt rám.Max annyi hogy utána megnéztem a másik 4 részét is. :D
2012. okt. 4. 20:16
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Hatodik érzék (tudom, hogy nem kimondottan horror, de az volt az első ilyen jellegű.)

14 voltam, előtte nem néztem ilyesmiket.

Éjjel nagyon gyorsan mentem wc-re, + nagymamámat megkérdeztem, aludhatnék-e a szobájában (anyum pont nem volt otthon...)

Most nincs rám ilyen hatással persze xD De jó film, van értelme, nem úgy, mint sok gusztustalan, ijesztegetős, semmiről nem szóló horrornak (pl Ideglelés Csernobilban, szvsz qrva sz@r film...)

24L

2012. okt. 7. 20:41
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Azt,hogy van/lesz-e hatása fiatalon egy horrorfilmnek,azt Te akkor még nem tudhatod.Később még kijöhet az,hidd el!

Persze a sok tini menőzik,hogy ezt,meg azt a filmet ő már megnézte...neki lesz rosszabb.

Bocs,hogy offoltam.

2012. okt. 7. 20:44
 17/34 anonim ***** válasza:
76%

Úristen! 5 évesen hogy néztetek/nézhettetek horrorokat? Szülők hol voltak??

Én 12-13 évesen suttyomban elkezdtem nézni az Alient, egyáltalán nem bírtam, a tojásból kiugrott az a ragacsos pók-izé, rátapadt a pasi képére és már kapcsoltam is tovább. Később visszakalandoztam, láttam, hogy békés vacsora jelenet van, erre nem kiugrott a pasi mellkasából az a szörny? Na, akkor kikapcsoltam. Pár évvel később persze haverokkal végignéztük a sorozatot, akkor még "féltem" tőle, most már esti mese jellegű.

Amúgy gyerekkoromból emlékszem egy film előzetesre, amitől sokáig rosszat álmodtam: egy nő ült békésen egy fa alatt, a kamera lassan ráközelített, és mikor már csak az arca látszott, gonoszul elvigyorogta magát, és kiderült, hogy vámpír. Közben egy férfi hang ezt mondta: "Szereti a vámpírokat? Nézze velünk!!"

Azért így felnőtt fejjel szívesen megnézném, tuti semmi extra, de kisgyerekként teljesen kész voltam tőle. Ennyitől. Ti meg Kaptárt, Alient néztek ennyi idősen????

2012. okt. 7. 23:23
 18/34 Adri baba ***** válasza:
100%
Rémálom az elm utcában azota sem tudom megnezni egyedul se tarsaságban halára rémit de komolyan!!!!
2012. okt. 7. 23:56
 19/34 Adri baba ***** válasza:
100%
Vicces ebbo kovetkeztetni kabe hany ki hany eves korul lehet :D
2012. okt. 8. 13:05
 20/34 anonim ***** válasza:
71%

11 évesen elmentem egyedül a moziba megnézni a "Nyolcadik utas: a halál"-t, aztán a folytatását, a "Bolygó neve: Halál"-t. Úgy látom, gyakori horror start ez a sori. :B

Nem értem, miért, de tényleg nem zavart igazán, szóval nem f*stam be tőle, bár néha egy picit ijedeztem; de ha este néztem volna ,felzaklatott volna. Máig nem nézek este 8 és reggel 8 közötti időszakban horrort. Minek... nem vagyok mazochista. :D

2012. okt. 8. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!