Akik nézik a Fairy Tailt! Elmagyaráznátok nekem ezt a dolgot?
Szóval,én olvasom a mangát és názem az animét.Most járok a 78. résznél de eddig nem tudtam összerakni, mert ugye a mangából jócskán maradt ki...,hogy tulajdonképp milyen kapcsolat van Gerard és Mystogun között?Amire kíváncsi vagyok:
-Mytosgun Gerard másolata/más énje vagy a testvére?
-A Nagy mágia játékokon(manga) Mystogun az igazából is Mystogun vagy Gerard?Csak azért, mert mikor szót váltanak Erzával, Mysto/Gerard azt gondolja, hogy "Nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen nyugodtan beszélgetünk..Erza.Köszönöm."
-Ha Gerard az, aki szerepel a játékokban, azt Erza tudja?
Köszi a válaszokat előre is!
Akkor ott valamit te hagytál ki...
Az egész Edolas Arc-ot méghozzá.
/Gerard/Jelal-nak fogom itt irni mert az az eredeti neve.
Szóval Jelal a földvilági original ember , aki ugya a mennyek tornyában gondot okozott a másolatával.
Mytogan az edolasi Jelal , aki ott is ragad az arc végén edolasban és eltűnik az egész animéből sajnos.
Akit a mágia játékokon van az az eredeti Jelal , de Mystogan-nak van öltözve , lévén ugyanúgy néz ki .
/és valószinüleg hasonló mágiát is tud használni mert kb 1 alter ego /
remélem így érthető volt , ha valami nem tiszta kérdezz :D
Amőgy ha a Fairy Tail-t nem érted mi lenne veled 1 Durarara!!-val vagy egy Baccano!-val ? :D
nah mind1 nem para megesik.
Edolas Arc 76-95.ig.
123-után fillerévad aminek még jelenleg sincs vége sajnos .
pedig már jöhetne sting és rogue
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!