Most tanulok gitározni és nem értek pár dolgot elmagyaráznátok?
a tab-nál mi számít 1 akkordnak?
pl. mondok egy hülyeséget van ez a tab:
----5--5--5-------------|
----4--4--4-------------|
----0--0--0-------------|
----5--5--5---8--8--8--8|
és ahol be fejeztem van egy ütem vonal és fojtatódik tovább.na így mondjuk honnan tudjam hogy melyik egy tab?és mit jelentenek azok a 5,8,4,0-ás számok a "húrokon"?
és honnan tudjam hogy fel vagy le kell pengetni?(a guitar pro 5-ön lévő tabokra gondolok)Tudom hogy volt már pár kérdés a tabról de én akkor sem értem el tudná valaki magyarázni?és az utolsó kérdésem...ha leszedek pár zene számot a guitar pro 5-höz és el játszom őket akkor úgy is meg tudok tanulni gitározni?
Amelyik számok egymás alatt vannak azokat egyszerre kell pengetni. Ha megtanulsz egy három akkordos számot, akkor azt a három akkordot nyilván más számokban is tudod hasznosítani. Minden számot le lehet pár egyszerű akkorddal kísérni, az más kérdés, hogy az úgy nem túl izgalmas.
A gp5-ben az érintőlapot a nézet menüben lehet bekapcsolni. Javaslom, hogy tanulj egy kis zeneelméletet is. Linkelek 2 hasznos oldalt:
www.gitartanfolyam.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!