Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem/nekünk okozott...

Csak nekem/nekünk okozott csalódást?

Figyelt kérdés

Aréna pláza,imax 3d mozi,ma HP6 maga a film is csalódás volt és az is,hogy a film 2.5 órás és ebből 15 perc volt a 3d.Mi meg azt hittük végig az lesz.Ráadásul 104 km-et utaztunk a 3d-ért,de se a honlapon,se amikor a film kezdődött nem volt arról szó,hogy csak 15 perc lesz a 3d.

Nagyon nagy csalódás,többet oda SOHA nem megyünk!!!

2009. júl. 26. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha rákerestél volna neten láthattad volna,hogy csak a legizgalmasabb részek vannak 3Dben. A film nekem is csalódás volt. Örülj neki,hogy meg tudtad nézni 3Dben, mert pl. most szombaton elromlott az IMAX teremben valami, több száz ember hőbörgött az elmaradt filmek miatt.

Menjetek még 3Ds moziba csak legközelebb tájékozódjatok,hogy az egész 3Ds vagy csak egy része.

A szemüveg végig rajtatok volt és úgy néztétek a "sima" filmet? Az elég kényelmetlen volt nem?

2009. júl. 27. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Csak ennyit kellett volna beírni, és nem csalódsz.

2009. júl. 28. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!