Honnan tudom, hogy egy film eredeti minőségben van felrakva? A DVDRip jelentené? Eddig azt hittem, de okozott már csalódást. Figyeltem a felbontást is, de nagyobb felbontásnál is van a megszokottnál vacakabb kép.
DVD RiP az már viszonylag nézhetö minöség , igen . Mittudomén van .cam meg cam xvid meg ilyen sz*rságok .
Ami nem cam- xvid az is jó , igy tehát a sima xvid, meg mostanában gyakori a BDrip is jó .
HD minöséget ajánlom ,persze igy nem fog rögtön megjelenni a mozibemutató után.
Ilyen nézhetö minöségben feliratosan a filmek esetenként még egy hónap is eltelik mire fent lesznek , de minimum 2-3 hét.
Magyar szinkronnal meg általában mégtöbb , ugyebár azért mert hát ide hozzánk késöbb érkeznek meg a filmek :)
Igen igen ezt tudom, a cam meg xvid dolgokat is lesem (ez utóbbi csak formátumféle nem?). Na szóval nem értek hozzá de azért van amit kapisgálok. Arra is figyelek h mikor van az amikor még hiába szednék le bármit, még nem lehet jó minőség.
Azt lehet valahonnan tudni ha teljesen eredeti dvd minőség?
Köszi. Csak mert van amit DVDRipként szedek le, és közben a képminőség (volt aminél a hang) nem a legjobb. Jó, nézhető, csak olyan "lehetne jobb is".
De akkor ezek szerint jót nézek, csak némelyiknél nagyobb a minőségromlás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!