Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan tudom, hogy egy film...

Honnan tudom, hogy egy film eredeti minőségben van felrakva? A DVDRip jelentené? Eddig azt hittem, de okozott már csalódást. Figyeltem a felbontást is, de nagyobb felbontásnál is van a megszokottnál vacakabb kép.

Figyelt kérdés
Mikre kell figyelni, hogy fix jó minőségűre leljek?
2009. okt. 12. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:

DVD RiP az már viszonylag nézhetö minöség , igen . Mittudomén van .cam meg cam xvid meg ilyen sz*rságok .

Ami nem cam- xvid az is jó , igy tehát a sima xvid, meg mostanában gyakori a BDrip is jó .

HD minöséget ajánlom ,persze igy nem fog rögtön megjelenni a mozibemutató után.

Ilyen nézhetö minöségben feliratosan a filmek esetenként még egy hónap is eltelik mire fent lesznek , de minimum 2-3 hét.

Magyar szinkronnal meg általában mégtöbb , ugyebár azért mert hát ide hozzánk késöbb érkeznek meg a filmek :)

2009. okt. 12. 16:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen igen ezt tudom, a cam meg xvid dolgokat is lesem (ez utóbbi csak formátumféle nem?). Na szóval nem értek hozzá de azért van amit kapisgálok. Arra is figyelek h mikor van az amikor még hiába szednék le bármit, még nem lehet jó minőség.

Azt lehet valahonnan tudni ha teljesen eredeti dvd minőség?

2009. okt. 12. 16:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen eredeti DVD minöség? Sztem a DVD-rippek azok DVDböl vannak elméletileg csinálva , de hát gondolom úgy is romlik a minösége ugy hogy ugyse lesz olyan. Meg hát ha fent is van egy normális DVD egy oldalon az is 90%tömöritett , szóval már az sem az eredeti DVD minöség. Bár annyira nem merültem bele ebbe a témába , hogy látszik-e nagyon a képi különbség.
2009. okt. 12. 18:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi. Csak mert van amit DVDRipként szedek le, és közben a képminőség (volt aminél a hang) nem a legjobb. Jó, nézhető, csak olyan "lehetne jobb is".

De akkor ezek szerint jót nézek, csak némelyiknél nagyobb a minőségromlás...

2009. okt. 12. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!