Lehetséges az ami az "Eredet" című filmben történt?
Szerintem egyszer lehetséges lehet,bár reméljük hogy nem rosszra fogják őket használniXD
Vannak nagyon valószerű álmok.Mármint nem maga a történés,hanem a gondolat,amit elültet.
Biztosan volt már veletek olyan,hogy álmodtatok valamiről,valami teljesen értelmetlen dologról,de a végkimenetele úgy megragadt,hogy mikor felébredtek,az gondoljátok akaratlanul hogy: igen,ez van,ez megtörtént.
Például én egyszer azt álmodtam eltévedtem egy csapattal.Ennek az álomnak a végkimenetele az volt hogy az egyiküknek megkaptam a halálhírét.A pillanatban mikor résnyire felnyitottam a szemem a legelső gondolatom az volt: Meghalt.
És teljesen komolyan is gondoltam.Annyira,hogy megkérdeztem anyámat hogy pontosan hány órakor.Közölte hogy nem halt meg,él és virul.Visszaültem az ágyba és egy hétig össze voltam zavarodva,annyira tényként fogtam fel hogy álmomban meghalt,hogy megkérdőjeleztem a valóságot.
Szóval igen,szerintem vannak nagyon is valóságos,és furcsa álmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!