Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy történt ez a "Nyomás...

Hogy történt ez a "Nyomás utána cimű filmben"?

Figyelt kérdés

1.Amikor Rosco a kocsmai verekedés után felajánlja a fuvart, Doug -nak, az véletlen hogy mindenki a másikénak hiszi a kamiont?

2.Amikor a pizzéria Wc-je felvonóként működik a Hajó és a Föld között, vajon Rosco papirtépkedése inditja be?

3.Miért kellett az üveg italt a buddha elé tenni, mikor Doug kioson a zuhany alól, hiszen elég ha eléállnak 1 pillanatra.

2012. jún. 13. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem:

1. Rosco valószínűleg tudott róla, hogy nem Doug-é a kamion, és direkt szívatta meg, mert így a kamionoson is bosszút tudott állni még egyszer.

2. Igen a harmadik papír letépése indíthatta be a felvonót, mert más olyant nem csináltak amitől beindult volna.

Engem inkább az érdekelne hogy egy gyorskajáldából hogy jutottak egy hajóra :)

3. Gondolom kellett valami fedősztori amivel elterelhették az ellenségük figyelmét, és jó ürügy volt erre az ünneplés, amihez meg kell a pia :)

2012. jún. 13. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Szerintem Rosco sem tudta, hogy Doug nem kamionos, mert mikor még az elején belépett a kocsmába, akkor Dougnak is odagurította a görkorit, hogy hátha lesz valami reakciója, amiből rájöhet, hogy ő volt-e az, aki majdnem elcsapta.

2. Szerintem nem, mert akkor kezdett el "mozogni" a WC, amikor ki akartak menni, szóval szerintem az indíthatta be. Mert ha megnézed, mikor megérkeztek, az ajtó magától nyitódott ki (najó, majdnem:D), meg mikor már a hajón vannak, lehet látni, hogy becsukódik az ajtó (csakúgy, magától).

3. Ezt a részt én sem értem, már csak azért se, mert elvileg nem is lehet látni, hogy kioson Doug a fürdőből, onnan, ahol van a buddha. De lehet, hogy ezt csak én néztem be:D

2012. szept. 21. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg még azt nem értem, hogy mikor Dr. Spider felhívja K1-et, hogy már benn égnek Dougék az autóban, és Spider, válaszolgat, hogy 'igen,uram; indulunk, uram", de közben meg semmit nem mond K1...XD
2012. szept. 21. 17:02
 4/4 anonim válasza:
100%

1. Rosco tudja, hogy az nem Doug kamionja. Például abból, hogy Doug megkérdezi: "És a slusszkulcs?"

2. Igen.

3. Mert ivás közben hasbeszélve pontosan olyan a hangja, mint Dougnak.

2013. jún. 25. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!