Lehetséges az ami az "Eredet" című filmben történt?
Figyelt kérdés
Az, hogy együtt tudnak álmodni az emberek. (Meg, hogy feltudnak építeni, ilyen álomvilágokat.)2012. aug. 24. 14:11
1/11 anonim válasza:
Sajnos nem.Az emberek max arra képesek hogy felébresszék magukat,bizonyos óra szám után.Ez az önébresztés.
Állítólag a pszichésen kiegyensúlyozott vagy,nagy önuralommal bírsz,akkor 1-2 hónap gyakorlással irányíthatod álmodat kismértékben,a többiben google segít.
2/11 A kérdező kommentje:
Az, hogy azzal a géppel összekapcsolják egymás álmait, az nem lehetséges?
2012. aug. 24. 14:42
3/11 anonim válasza:
Ebben az évszázadban még biztos nem:(
Pedig kipróbálnám.
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem hamarosan, vagy már most is van ilyen, csak nem tudunk róla. (kitudja miket titkolnak el előlünk, a nasa, fbi, stb.)
2012. aug. 24. 15:47
5/11 anonim válasza:
Igen,én is erre gondoltam,csak 1 évszázad múlva fogják közhírré tenni:D
6/11 anonim válasza:
Tudatosan álmodni lehetséges. Azt jelenti, hogy tisztában vagy vele, hogy alszol, olyan tisztán gondolkodsz, mintha ébren lennél és te rendezheted az álmot, az történik amit akarsz. Ilyet én is tudok. Viszont több ember nem tudja ugyanazt álmodni.
7/11 A kérdező kommentje:
Na igen, a tudatos alvásra is kiakartam térni, ezt nem tudtam, hogy ez lehetséges.
2012. aug. 24. 17:20
8/11 A kérdező kommentje:
xD, boccs, álmodás
2012. aug. 24. 17:20
9/11 anonim válasza:
Szerintem az ennek a dolognak a bibéje, hogy álom annyira azért nem valószerű, mint a valóság. Én sokszor álmomban már rájöttem, hogy álmodom, mert valami nem lehetséges.
10/11 A kérdező kommentje:
Én mindig teljesen valóságszerűnek látom az álmom amíg nem kezdek el gondolkodni rajta.
2012. okt. 10. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!