Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Te mi lennél, Jedi, vagy Sith?

Te mi lennél, Jedi, vagy Sith?

Figyelt kérdés
Én Sith.

2012. aug. 12. 01:28
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Én Jedi lennék, mert egy Sith átlagosan 10-15 évig harcol (kivétel: Darth Sidious), utána vagy ellene fordul a mestere/tanítványa/katonái/szövetségesei, vagy valamilyen más módon kinyiffan, viszont egy jól képzett Jedi mester (pl Yoda, aki 300 évig tolta) annak tudatában, hogy a jó célért küzd akár 50 évig is csinálhatja. Másrészt nekem azért sem szimpi ez a Sötét oldal-dolog, mert a Sith-ek csak hatalomvágyból, és önzésből harcolnak, a Jedik pedig pedig a békéért, és az igazságért. Nem véletlenül nevezik őket a "béke és az igazság harcosai"-nak ;)
2014. dec. 11. 23:45
 32/38 anonim válasza:
Kissé késve de hát ha látja valaki a véleményemet. én is-is ha Sith lennék akkor vagy olyan akarnék lenni mint Darth Plagueis vagy ő maga Azért mert bár nincs benne semeik trilógiába hallhattunk róla és olvastam is róla. Én úgy gondolom hogy egymaga jopár erős Jedi-t legyőzne ha egyszerre mennének rá akkor is. Ha meg Jedi akkor Obi wan kenobi,Yoda, és van még jó pár jedi.
2015. jan. 27. 21:33
 33/38 anonim ***** válasza:
Én Sith már van is sith nevem.
2015. aug. 31. 12:35
 34/38 anonim válasza:
Én a kettő között így elmenekülhetek bárhova egy sith elől lehetne sith hatalmam és nem kell követnem egy hülye törvényeket
2016. jan. 23. 14:36
 35/38 anonim ***** válasza:
Béke.Dehogy a békéért harcoltak sokkal hatalom éhesebbek voltak.A Jedik azt hiszik hogy csak ők a jók a tökéletesek pedig nem így van.
2016. jan. 23. 23:39
 36/38 anonim válasza:

Sith. Kizárólag sith a jedik ilyen kis balkezesek XD!

Még a sith code ot is tudom! És nem csak tudom, hanem úgy is cselekszem! Mindig arról álmodok hogy egy szép nap majd igazi sith lehetek!

2017. jan. 8. 07:48
 37/38 anonim válasza:

Én úgy hiszem: A béke hazugság. Az erő felszabadit. -Qotsisajak

A jediseknek üzzeném: Hogy a Jedi elvet mindenféle érzelemet. Átélheted,de tovább is kell engednek.Továbbá nem engedélyezik a szerelmet, a törődést és a családi kötődést sem.

A Jedi tiszteli és kedveli az embereket, mégis irónikus módon, minden olyat tilt, ami valóban emberré tesz minket. A szenvedélyes érzelmek átélése és kimutatása.

Teszem azt Jediként az feleséged meg a gyerekedet a szemed előtt ölik meg. Elvárt dolog, hogy ne érezz irántuk semmit, sőt meg se bosszuld. Lépj túl rajta. Engedd el a bánatot. Mintha mi sem történt volna.

Elfogadod, hogy kiirtották a családod és továbblépsz :). Életszerű.

Nincs szenvedély, harmónia van. Irja a Jedi Kódex.

Tegye fel gyorsan a kezét, aki nem kaszabolná fel a tettes a fénykarddal az első adandó alkalommal! Most!

Naugye!

Én már csak szürke jediket látok....

2017. dec. 16. 00:22
 38/38 anonim ***** válasza:
Alapvetően Jedi, mert őket jó célok vezetnek és igyekeznek az Erőt mások szolgálatára használni, viszont számtalan hibát elkövettek, maradiak voltak, például szerintem a másokhoz való kötődés megtiltása, meg ha értem is miért tették, de rossz döntés volt és sok kárt okozott. Lásd Anakin. A szeretet megtiltása nem megoldás és a szeretet éppenhogy jóra is vezethet, hiszen Anakin is a fia iránt érzett szeretettől vezérelve tért vissza a jó oldalra az élete végén.
2023. jan. 7. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!