Te mi lennél, Jedi, vagy Sith?
Sith. Kizárólag sith a jedik ilyen kis balkezesek XD!
Még a sith code ot is tudom! És nem csak tudom, hanem úgy is cselekszem! Mindig arról álmodok hogy egy szép nap majd igazi sith lehetek!
Én úgy hiszem: A béke hazugság. Az erő felszabadit. -Qotsisajak
A jediseknek üzzeném: Hogy a Jedi elvet mindenféle érzelemet. Átélheted,de tovább is kell engednek.Továbbá nem engedélyezik a szerelmet, a törődést és a családi kötődést sem.
A Jedi tiszteli és kedveli az embereket, mégis irónikus módon, minden olyat tilt, ami valóban emberré tesz minket. A szenvedélyes érzelmek átélése és kimutatása.
Teszem azt Jediként az feleséged meg a gyerekedet a szemed előtt ölik meg. Elvárt dolog, hogy ne érezz irántuk semmit, sőt meg se bosszuld. Lépj túl rajta. Engedd el a bánatot. Mintha mi sem történt volna.
Elfogadod, hogy kiirtották a családod és továbblépsz :). Életszerű.
Nincs szenvedély, harmónia van. Irja a Jedi Kódex.
Tegye fel gyorsan a kezét, aki nem kaszabolná fel a tettes a fénykarddal az első adandó alkalommal! Most!
Naugye!
Én már csak szürke jediket látok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!