Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Te mi lennél, Jedi, vagy Sith?

Te mi lennél, Jedi, vagy Sith?

Figyelt kérdés
Én Sith.

2012. aug. 12. 01:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
CSUBAKKA! XD
2013. aug. 17. 09:26
 22/38 anonim ***** válasza:
jedi lennék,már csak azért is mert a sithek hataloméhes sötét parasztok... sok jeid törvénnyel nem értek egyet,de sokal inkább az lennék,mint piroskardos sithlovag
2013. aug. 26. 21:19
 23/38 anonim válasza:
100%

Sith

Azon kívül, hogy tiszteled a mesteredet, nem kell idióta szabályoknak megfelelni. Nem kell szolgálni senkit és semmit. (Persze ez nem azt jelenti, hogy a Birodalom törvényeinek nem kell megfelelned, de ezek lazábbak, mint a Köztársaságé)

Bármikor lehetsz önhatalmú.

Azért, mert a filmekben hataloméhesnek, idiótának és gonosznak vannak feltüntetve attól még ez általánosítás.

Az erő sötét oldalán is ugyanúgy van helye tiszteletnek és fegyelemnek. Az érzelmeknek pedig kiemelt szerepük van ugyanis a Sith-ek ebből merítik erejüket. Úgymond szenvedélyből táplálkoznak. Minél jobban hagyod, hogy ez átjárjon, annál nagyobb hatalomra tehetsz szert, majd miután ezt kordában is tudod tartani kiváló Sith lovaggá válhatsz. A legtöbb Sith nem igazán az önuralom mintaképe, felemészti őket a hatalmas erő, persze ez nyilvánvaló bukáshoz vezet.

Nem minden Sith egyforma, ahogy a Jedik sem.

Én például bölcsebben kezelném az erőt, mint társaim. Nem öldökölnék céltalanul ártatlanokat, csak kihasználnám szabad akaratomat ez minden.

Igaz ha szólít a nagyúr akkor menni kell. :)

2014. febr. 5. 14:30
 24/38 anonim ***** válasza:
a Jedi nekem szimpatikusabb, de a sötét oldalnak is megvannak az előnyei
2014. febr. 5. 15:23
 25/38 Gyöngyössy Ádám válasza:
EWOK
2014. febr. 11. 17:08
 26/38 anonim válasza:
Jedi de Sith(nem shit) erőkkel,Mint Starkiller.
2014. márc. 16. 16:36
 27/38 anonim ***** válasza:
Maga az URALKODÓ!Mert eddig minden a terveim szerint halad háháhááá
2014. jún. 27. 15:19
 28/38 anonim válasza:

Szürke Jedi

A Jó és Rossz között állnék.

2014. júl. 18. 19:26
 29/38 anonim ***** válasza:
Attol fugg melyk idoszakban,mondj egy starwars idoszakot es megmondom milennek ;)
2014. okt. 28. 04:53
 30/38 anonim válasza:

Én nem vagyok benne biztos, a sith létnek is van számtalan előnye, de inkább jedi lennék Luke reformja után az ő Akadémiáján(ahogy a játékban is modják: Az Erő nem alapból rossz vagy jó, hanem attól függ, hogy mire használod!

Összefoglalva, én a jediket szimpatikusabbnak tartom,de túl sok a megkötés, és képtelenség, hiszen pl a padawanodhoz mindenképpen kötődsz+soha nem értettem, hogy a Sithek hogy győzhettek annyiszor hiszen mindig egymás ellen fordultak, a Jedik pedig nem

2014. nov. 1. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!