Te mi lennél, Jedi, vagy Sith?
Sith
Azon kívül, hogy tiszteled a mesteredet, nem kell idióta szabályoknak megfelelni. Nem kell szolgálni senkit és semmit. (Persze ez nem azt jelenti, hogy a Birodalom törvényeinek nem kell megfelelned, de ezek lazábbak, mint a Köztársaságé)
Bármikor lehetsz önhatalmú.
Azért, mert a filmekben hataloméhesnek, idiótának és gonosznak vannak feltüntetve attól még ez általánosítás.
Az erő sötét oldalán is ugyanúgy van helye tiszteletnek és fegyelemnek. Az érzelmeknek pedig kiemelt szerepük van ugyanis a Sith-ek ebből merítik erejüket. Úgymond szenvedélyből táplálkoznak. Minél jobban hagyod, hogy ez átjárjon, annál nagyobb hatalomra tehetsz szert, majd miután ezt kordában is tudod tartani kiváló Sith lovaggá válhatsz. A legtöbb Sith nem igazán az önuralom mintaképe, felemészti őket a hatalmas erő, persze ez nyilvánvaló bukáshoz vezet.
Nem minden Sith egyforma, ahogy a Jedik sem.
Én például bölcsebben kezelném az erőt, mint társaim. Nem öldökölnék céltalanul ártatlanokat, csak kihasználnám szabad akaratomat ez minden.
Igaz ha szólít a nagyúr akkor menni kell. :)
Szürke Jedi
A Jó és Rossz között állnék.
Én nem vagyok benne biztos, a sith létnek is van számtalan előnye, de inkább jedi lennék Luke reformja után az ő Akadémiáján(ahogy a játékban is modják: Az Erő nem alapból rossz vagy jó, hanem attól függ, hogy mire használod!
Összefoglalva, én a jediket szimpatikusabbnak tartom,de túl sok a megkötés, és képtelenség, hiszen pl a padawanodhoz mindenképpen kötődsz+soha nem értettem, hogy a Sithek hogy győzhettek annyiszor hiszen mindig egymás ellen fordultak, a Jedik pedig nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!