Ha színész lennél, te is vállalnál ilyen áldozatokat?
Egy lany ismerösömmel volt erröl beszélgetésem. Együtt megnéztük a "V mint Vérbosszú" című filmet, ahol a színésznö levagatta teljesen a hajat a szerep kedvéért. Én ezt mondtam lany ismerösömnek
"Mélyen felnézek ra, csodalatos színésznö, aki képes nagy aldozatott is tenni a szerep kedvéért!" Lany ismerösöm erre így felelt
"Egyetértek, egy ilyen jó szerep kedvéért én is 5 perc alatt megvallnék derékig érő hajamtól, mert a művészetért mindent meg kell tennie egy színésznek! Legyen ez testsúly, haj, káromkodás vagy neki nem tetsző jelenet bevállalása!"
"Levágnád a gyönyörű hajadat, amit mindenki irigyel, teljesen kopaszra?" Kérdeztem tőle
"Ha jó a forgatókönyv és tartalmas, oktató film lesz, azonnal megtenném és büszke lennék magamra kopasz nő létemre! Haj nélkül is nő maradnék!"
Te mit gondolsz erről?
A hajamtól egy jó szerep kedvéért rögtön megválnék.
A haj kinő újra,és lehet hogy a sikert hozza meg számomra.
Pl: Simán levágnám a hajam ha én kaptam volna az Alien 3 szerepet vagy a G.I Jane szerepét.
De lehet bármilyen jó film sosem vállalnék leszbikus szerepet. Vannak szerepek amit nem lennék hajlandó eljátszani..
Egy ilyen dolgot hogy levágassam a hajam,simán bevállalnék, hisz az visszanő.
De aztán nem is biztos, hogy levágatta,fantasztikus sminkesek, maszkososk vannak ma már. Ha nem látom a barátnőmet kopaszra maszkírozva én sem hiszem el.
Persze,simán.Visszanő,nem nagy ügy :)
Ha valaki haj nélkül látna,nem hinné hogy beteg,vagy őrült vagyok.Pontosan tudná,hogy miért nincs hajam :)
Én szerintem akár fogyás-hízást is bevállalnék.Edzők,dietetikus,és saját szakács mellett,még ez is kivitelezhető.Ráadásul szerintem a szakma mindig elismeri,és jó szemmel nézi,ha valaki nagyobb áldozatot hoz egy szerep kedvéért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!