Nektek nem fura, hogy sok olyan színésszel készített filmet láttok, amiben a színész már nem él?
Figyelt kérdés
Például én mindig megsiratom Patrick Swayzet , ha a Dirty Dancinget látom. Felemelő az a film, Patrick tehetsége, plusz az erotika és a tánc.. de viszont , ha Peter Falktól nézem a Columbót, akkor semmi..2012. jún. 23. 19:45
2/4 anonim válasza:
Nem fura. Miért kellene annak lennie?
3/4 anonim válasza:
Akit szeretek annál igen. Patricknál mindig összeszorul a szívem, hisz annyira tehetséges volt.
Jeremy Brettet (régi Sherlock Holmes sorozat) imádom, mióta megláttam az egyik SH részben és azóta szerintem majdnem minden filmjén, amit megnézek bőgök. Hihetetlenül tehetséges volt ő is.
Sajnos ez az élet velejáróra. Természetes, hogy ha kedveltél egy színészt és már nem él összeszorul a szíved, ha meglátod egy filmben, csak nem szabad túlságosan beleélni magad ezekbe.
4/4 HalkHogen válasza:
Inkább a mellékszereplőkön szoktam néha elgondolkodni. Mondjuk látok egy szép csajt egy régi filmben, vagy épp egy hamburgerárust, s néha elfilózok rajta röviden, hogy vajon nekik hogy alakult az életük a film után? Megmaradtak soha fel nem tört kis színészecskéknek? Vagy valami más munkájuk lett később? Vajon még ma is élnek? Érdekes lenne tudni az élettörténetüket. Vagy a múltkor néztem a Patyomkin páncélost, s szintén elgondolkodtam, hogy akiket benne mutogattak, vajon kik lehettek. Szóval ilyen dolgok néha eszembe jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!