Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Xena és Gabrielle leszbikusok?

Xena és Gabrielle leszbikusok?

Figyelt kérdés
A napokban néztem vissza néhány részt, így nosztalgiaképpen, és nekem nagyon úgy tűnik, hogy igen, azok.
2012. júl. 16. 20:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Igazából, úgy szó szerint nem leszbikusak mert vonzódnak a férfiakhoz. Csak hát szeretik egymást :D Ott vannak ketten és tényleg csak egymásra számíthatnak. Ez már annyira szép, hogy mellékes hogy, kicsit több lesz ebből a barátságból. Szeretem ezt a sorozatot, még akkor is ha olyan röhejesnek tűnhet, hogy ezt nézem. Amikor még olyan 8-10 évesen néztem akkor annyit szűrtem le belőle, hogy Xéna a harcos nő, jól agyonver mindenkit. Most így nézve az első évadot, egy halom tanulság van minden epizódban és ez tetszik. Kicsit olyan mese is az egész, meg kicsit mégsem. Én mindenestre imádom. És mindig segít ha rossz kedvem van:D

http://www.youtube.com/watch?v=olv2SjID9pk

2012. júl. 20. 00:48
 42/42 anonim válasza:

Régi kérdés, de én most néztem végig, gondoltam reagálok, hátha még érdekel a téma.

Nem, nem voltak leszbikusok. Előre sejtem, hogy válaszom némelyekben felháborodást kelt. Az, hogy két azonos nemű csókolózik, esetleg még több dolog történik kettejük között, az nem jelenti, hogy feltétlenül azok. Én hiszek az olyan erős szeretetben, ami ezt váltja ki. Csak sajnos ez ritka. Régebben mikor még adták ezt a műsort, biztos felháborodást keltett, de azóta eltelt némi idő, mi is más szemmel láthatjuk a dolgokat.

Anno kiskoromban, mikor néztem és majd megvesztem, hogy minél több Xenás matricát gyűjthessek csak az élmény érdekelt. Ma már teljesen más a felfogásom. Engem lenyűgöz, hogy még ha filmben is történt, de mutattak egy olyan erős köteléket, ami a mai világból hiányzik.

Szóval, lényegében.. nem leszbikusok. De ezt mindenki maga dönti el és úgy tolerálja, ahogy neki jól esik. :)

2014. márc. 14. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!