Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Xena és Gabrielle leszbikusok?

Xena és Gabrielle leszbikusok?

Figyelt kérdés
A napokban néztem vissza néhány részt, így nosztalgiaképpen, és nekem nagyon úgy tűnik, hogy igen, azok.
2012. júl. 16. 20:40
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
Szerintem is azok. Csak az régen gyerek fejjel nem úgy jött át.
2012. júl. 16. 20:46
 2/42 A kérdező kommentje:
Na, egyetértek, én ezen nőttem fel, de meg se fordult a fejemben. Totál le vagyok döbbenve. Jó, úgy nem durva, mert nincsenek benne olyan jelenetek, de elvileg gyerekeknek készült. Bár, egyik ismerősöm mondta, hogy valahol 18-as karikával adták. Hova fajul a világ. Egy világ dőlt össze bennem, régen odavoltam, ezért a sorozatért.
2012. júl. 16. 20:48
 3/42 anonim ***** válasza:
100%
Én mintha láttam volna egy olyan részt, hogy Gabrielle bele szeret egy pasiba. De olyan régen volt, nem vagyok benne biztos.
2012. júl. 16. 20:49
 4/42 A kérdező kommentje:
Perdicasba elvileg szerelmes volt, hozzá is ment, de Callisto kinyírta. Ma néztem egy részt amiben Caesar is szerepel asszem Alti is, és az elég dúrva rész, Xenát keresztre feszítik, de előtte olyan párbeszédet folytat Gabrielle-el, nem semmi. Nagyon fura egy sorozat. Iolausról és Herculesről nem gondolnék ilyet.
2012. júl. 16. 20:53
 5/42 anonim ***** válasza:
2012. júl. 16. 20:57
 6/42 A kérdező kommentje:
Hát, némelyik hozzászólás érdekes. Azt hiszem, nem nézek meg több részt ebből, az biztos.
2012. júl. 16. 21:01
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Biszexuálisak voltak. És érdekes, mert nekem gyerek fejjel is leesett ez. Nem tudom, ti hol éltek vagy mit csináltatok gyerekként. Amúgy maga a sorozat nem gyerekműsor volt. Szóval egyáltalán nem értem a ledöbbenést. Az egyik legszebb szerelmi kapcsolat az övék.
2012. júl. 16. 21:20
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

Jó hát már most visszagondolva elég egyértelműnek tűnik, de am nem tudom h Mo-on pontosan mikortól adták de am egy 1995-ös filmről van szó szóval plusz 1-2 év és akkor még mindig csal 6-7 éves vagyok XD szóval nem gondolom h annyira le kellene vágnom ilyesmit hacsak nem egy leszbikus pár nevelt fel...

Am most jutott eszembe h még a gyereket is együtt neveltél, a végén már kezdett fura lenni tényleg egyre kevesebbet néztem :S pedig az elején nagyon szerettem :) ha gyerekeknek készült ha nem, mondjuk nem volt sok választásom XD

2012. júl. 16. 21:27
 9/42 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, hogy az övék a az egyik legszebb szerelmes kapcsolat, mert Xenanak és Gabrielle-nek is voltak kapcsolatai férfiakkal bőven. Sőt, Gabrielle hozzáment Perdicashoz. És Xena az első évadban testvéreként említi meg Gabrielle-t Erre tisztán emlékszek.
2012. júl. 16. 21:29
 10/42 anonim ***** válasza:

És ha annak említi. Én is van akit testvéremnek említettem 5 éve, ma meg magasról lesz*rom. Szóval ezt megint nem értem.

De nem voltak testvérek valójában, ha erre gondolsz. Gabriellel akkor találkozik először, amikor katonák támadnak a falujára és kimenti őket.

Amúgy anyámnak is voltak más pasijai apám előtt, attól még boldogok együtt. Csak ők biszexek. De a kapcsolatuk több életen is átívelt. Hisz rengeteg olyan rész volt, ahol a reinkarnációk találkoztak. Sőt, egyszer a klónjaik.

2012. júl. 16. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!