Xena és Gabrielle leszbikusok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__26..
itt egy másik kérdés :)
Jó hát már most visszagondolva elég egyértelműnek tűnik, de am nem tudom h Mo-on pontosan mikortól adták de am egy 1995-ös filmről van szó szóval plusz 1-2 év és akkor még mindig csal 6-7 éves vagyok XD szóval nem gondolom h annyira le kellene vágnom ilyesmit hacsak nem egy leszbikus pár nevelt fel...
Am most jutott eszembe h még a gyereket is együtt neveltél, a végén már kezdett fura lenni tényleg egyre kevesebbet néztem :S pedig az elején nagyon szerettem :) ha gyerekeknek készült ha nem, mondjuk nem volt sok választásom XD
És ha annak említi. Én is van akit testvéremnek említettem 5 éve, ma meg magasról lesz*rom. Szóval ezt megint nem értem.
De nem voltak testvérek valójában, ha erre gondolsz. Gabriellel akkor találkozik először, amikor katonák támadnak a falujára és kimenti őket.
Amúgy anyámnak is voltak más pasijai apám előtt, attól még boldogok együtt. Csak ők biszexek. De a kapcsolatuk több életen is átívelt. Hisz rengeteg olyan rész volt, ahol a reinkarnációk találkoztak. Sőt, egyszer a klónjaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!