Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Xena és Gabrielle leszbikusok?

Xena és Gabrielle leszbikusok?

Figyelt kérdés
A napokban néztem vissza néhány részt, így nosztalgiaképpen, és nekem nagyon úgy tűnik, hogy igen, azok.
2012. júl. 16. 20:40
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Szerintem látjuk mi még Lucyt és Renée-t egy filmben. 2009-es film a Bitch Slap, ott pár perc erejéig feltűnnek. Olyat is olvastam nem rég, hogy akarnak Xenából mozifilmet a rajongók, vannak is ilyen közösségek elvileg, de nem hiszem, hogy a Xenas filmből lenne valami. Eleve az Arest alakító Kevin Smith már nem is él, 2004-ben halt meg.
2012. júl. 16. 23:11
 32/42 anonim ***** válasza:
Igen azt hallottam. Hát akkor tényleg kicsit megszeppentem. Pedig abban a hitben éltem évekig, hogy él.
2012. júl. 16. 23:15
 33/42 A kérdező kommentje:
Renée-nek egy filmjét láttam a diamonds and gun-t.az egesz jo. Most nézem az òràt,mindjàrt fél 12. :D Mondjuk álmosnak nem vagyok Lucytől még làttam az Esti meséket meg a Rajzàs a pusztìtàs napját.
2012. júl. 16. 23:22
 34/42 anonim ***** válasza:

Ha végig nézted az első évadot akkor ott láthattad, hogy Xéna igazi szerelme Marcus.Egyik epizódban meghal.De azalvilágba is lemegy mert Marcus megkérte, hogy tegyen ott rendet. Gabriel amikor kérdezi, hogy de miért, meg mivan ha meghal ott lent, akkor mondja, hogy a férfi akit szeretett ezt kérte... Az epizód végén amikor visszajön az alvilágból, akkor mondja, hogy sosem válnak mert ott van benne legbelül.

Hogy aztán később mi van meg hogy van Gabriellel azt nem tudom :D

Amúgy ha érdekel ez az epizód, akkor az 1. évad 16. epizód.

2012. júl. 19. 15:31
 35/42 A kérdező kommentje:
Láttam, az első évad összes részét! Te melyik évadokat láttad?
2012. júl. 19. 22:07
 36/42 anonim ***** válasza:
Én utoljára még kiskoromban néztem. Most nemrég kezdtem el újra nézni, 1 évad 18. részénél vagyok.
2012. júl. 19. 22:11
 37/42 A kérdező kommentje:
Én tegnap meg ma néztem a 3. 5. és 6. évadból pár részt. Ott tényleg elég egyértelmű a viszonyuk Gabrielle-lel, és az is igaz, amit előttem valaki leírt, hogy későbbi életeikben is találkoznak. A 3. évadtól már lehet sejteni a dolgot, nagyjából. Van egy olyan rész, aminek az a címe: Egyedül a perzsák ellen, Gabrielle megsérül, mérgezett nyíllal találják el. Nagyon beteg, és Xena tök kivan, mondja Gabrielle-nek, hogy még a halálban sem, ott sem hagylak el. A 6. évad egyik- másik része se semmi pl: Március idusa és a sok boldog visszatérést című részek. Utóbbiban Xena egy Szappho verset ajándékoz Gabynak...
2012. júl. 19. 22:24
 38/42 anonim ***** válasza:
Előfordulhat :D Engem különösebben nem zavartat a dolog.
2012. júl. 19. 22:36
 39/42 anonim ***** válasza:
Engem se egyébként. A régebbi válaszolgató vagyok. Ez volt az első sorozatos románc amit láttam amúgy. xD
2012. júl. 19. 22:54
 40/42 A kérdező kommentje:
Nincs még egy ilyen régebbi sorozat, az biztos... :D Engem se zavar, csak eddig totál nem ezt gondoltom, hogy ők leszbik, így felnőtt fejjel már világos, pláne, hogy visszanéztem pár résztt
2012. júl. 19. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!