Xena és Gabrielle leszbikusok?
A 6. évad vége felé válaszol is. :D
Egy inkarnációjuk során valamikor napjainkban Árész visszajön, hogy magával vigye a férfi testbe zárt Xenát, ugyanis Xena még Xenaként xD aláírt egy házassági szerződést a vérével. Tehát köti a szava. De Gabreillel akar maradni és elpusztítja a szerződést. Aztán még visszakapja a női testét is, így leszbizhetnek. :D
De akkor még tényleg csak barátok voltak. A 4. évadban "melegednek" össze jobban. xD
Szex jelenetre én sem emlékszem. De ha volt is, nem olyan mint a Spartacus, True blood vagy Game of thrones c. sorozatokban. :D
Ez a férfi testes cucc a 4. évad 22 rész (finálé) és a folytatása a 6. évad 20 rész.
És mindenféle romantikus visszatekintést is mutatnak a 6. évad 16. részben.
De én is már rég láttam a sorozatot, csak nosztalgiából néztem végig ezeket a "különleges" részeket. De ha jobban érdekel, kezd újra a 4. vagy 5. évadtól. Ott már tuti együtt vannak (de mivel nem meleg propaganda film nem erre éleződik ki a sztori).
Még ilyen "utalgató" rész a 6. évad 19. rész, amikor a rész végén Xena elviszi repülni Gabriellet, ahogy Superman szokta Lois Lanet. xD
De több részt tényleg nem tudok pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!