Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Xena és Gabrielle leszbikusok?

Xena és Gabrielle leszbikusok?

Figyelt kérdés
A napokban néztem vissza néhány részt, így nosztalgiaképpen, és nekem nagyon úgy tűnik, hogy igen, azok.
2012. júl. 16. 20:40
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
* Egyszer Xena férfi testben születik újjá és akkor is összejönnek.
2012. júl. 16. 21:34
 12/42 A kérdező kommentje:
Felmerül a kérdés, hogy Ares-t vagy Gabrielle-t szereti-e jobban? Úgy rémlik, hogy Xenanak Ares-sel volt kapcsolata. Arra lennék kíváncsi ha Xenanak válaszolni kell egy kérdésre, hogy ki a legfontosabb az életében kit választana xD
2012. júl. 16. 21:39
 13/42 anonim ***** válasza:

A 6. évad vége felé válaszol is. :D

Egy inkarnációjuk során valamikor napjainkban Árész visszajön, hogy magával vigye a férfi testbe zárt Xenát, ugyanis Xena még Xenaként xD aláírt egy házassági szerződést a vérével. Tehát köti a szava. De Gabreillel akar maradni és elpusztítja a szerződést. Aztán még visszakapja a női testét is, így leszbizhetnek. :D

2012. júl. 16. 21:42
 14/42 A kérdező kommentje:
Ez a rész kimaradt auz életemből. De remélem, hogy olyan rész nem volt, hogy szexeltek is, mert az kiverné nálam a biztosítékot. A második évadig láttam kb. ott volt egy fürdés jelenet (abban a részben óriás is van, ott még nem esett le, hogy mi a helyzet, mert annak tulajdonítottam be, hogy nagyon jó barátok.
2012. júl. 16. 21:46
 15/42 anonim ***** válasza:

De akkor még tényleg csak barátok voltak. A 4. évadban "melegednek" össze jobban. xD

Szex jelenetre én sem emlékszem. De ha volt is, nem olyan mint a Spartacus, True blood vagy Game of thrones c. sorozatokban. :D

2012. júl. 16. 21:50
 16/42 A kérdező kommentje:
Milyen részek voltak még, amikből erre az "összemelegedésre gondolsz", most már tényleg érdekel, mert eddig full nem ezt gondoltam a sorozatról. Lehet meg is nézem, hogy megbizonyosodjak róla. Milyen korosztálynak készült? Anno, a 12-es karika volt kint Magyarországon.
2012. júl. 16. 21:53
 17/42 anonim ***** válasza:

Ez a férfi testes cucc a 4. évad 22 rész (finálé) és a folytatása a 6. évad 20 rész.

És mindenféle romantikus visszatekintést is mutatnak a 6. évad 16. részben.

De én is már rég láttam a sorozatot, csak nosztalgiából néztem végig ezeket a "különleges" részeket. De ha jobban érdekel, kezd újra a 4. vagy 5. évadtól. Ott már tuti együtt vannak (de mivel nem meleg propaganda film nem erre éleződik ki a sztori).

Még ilyen "utalgató" rész a 6. évad 19. rész, amikor a rész végén Xena elviszi repülni Gabriellet, ahogy Superman szokta Lois Lanet. xD

De több részt tényleg nem tudok pontosan.

2012. júl. 16. 22:00
 18/42 A kérdező kommentje:
De , hogy-hogy ezeket a részeket nézegettek vissza nosztalgiaként? Örültél, hogy leszbik, vagy biszexek, vagy mit tudom én :D Egyébként, köszi a segítséget.
2012. júl. 16. 22:02
 19/42 anonim ***** válasza:
Nem, csak letöltöttem az évadokat, mert emléksztem néhány muris részre és elkezdtem beletekergetni mindegyikbe, hogy megtaláljam azokat. Mint amikor Gabrielle egy Indiana Jones 2.0 volt, meg amikor Xena mindig átéli ugyanazt a napot és kinyírja Joxert. :)
2012. júl. 16. 22:05
 20/42 anonim ***** válasza:
*emlékeztem
2012. júl. 16. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!