Magdus megcsalta Vilmost, hogy viseled?
Figyelt kérdés
Vilibá ugye nem csalta meg Magdust, mert akkor tényleg nagyon szomorú leszek :(2009. júl. 13. 15:38
1/8 anonim válasza:
de korábban 1x igen(Magdi anyus nővérével!!!!)+2x flörtölt elég komolyan.EZ SOK(K)!!!!:O
2/8 anonim válasza:
Vili bácsi is megcsalta Magdi nénit, mégpedig a testvérével Erzsivel. Meg volt majdnem egy másik is amikor Magdi nénit a testvérének állította be. (Akkoriba ablaktisztító volt Vili bá)
3/8 anonim válasza:
Hogyan fogunk élni ezután.
Mindennek vége.
:-))))))))
4/8 anonim válasza:
és akkor jönnek azzal, hogy a mai fiatalság milyen feslett...közben meg Magdus is csak cafka :))))))
5/8 anonim válasza:
De amúgy ez rosszul van kitaláva, mert annak idején Vili bácsi azért csalta meg Magdi anyust Erszivel ,mert Magdi nem akart vele lefeküdni az esküvő előtt. Erre most meg az van , hogy Magdi terhesen ment férjhez, és ráadásul nem is Vilitől volt terhes. Hogy mik vannak ???
6/8 anonim válasza:
basszus, ez egy sorozat. nem a valóság.
mi az hogy hogy viselem?:D
nincs Vilibá meg Magdus. fiktív szereplők.
7/8 anonim válasza:
12:09!te mindent ilyen komolyan veszel??a kérdésből árad az irónia.)
8/8 anonim válasza:
Teljesen kibuktam, elváltam alkoholista játékgépfőggú kábszeres lettem. az utcán lakom és örülök ha valamelyik kirakatban látok néhány új részt...
mér nem olvasol inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!