Ti szeretitek a doramákat?
Én is szeretem őket! :')
-Yamato Nadeshiko Shichi Henge (Japán)
Nem rossz, nem rossz. :) Imádom a mangáját, és az animét is szeretem, de a dorama másmilyen. De nagyon jó, nézd meg! Az indavideón fent van feliratosan.
-Playful Kiss (Koreai)
Ez az Itazura na Kiss változata doramában, én az alapművet nagyon nem szeretem, viszont a dorama viszonylag jó. :) De nem voltam elájulva tőle. Ennek is fent van minden része. :)
-Extravagant Challenge (Koreai)
Nekem ez tetszett a legjobban, és ebben voltak a legjobb pasik. Haha :D Ez egyébként a Skip Beat dorama változata. Ebből sem szeretem a mangát, vagy az animét, viszont ez annyira hangulatos és jó lett. :) Könnyen megszerethetők a karakterek, elég vicces és szuper aranyos. Most fordítják, de én már végignéztem angol felirattal. SPOILER: Nos hát, ha nem zavar, hogy a vége nem valami jó, akkor mindenféle képen nézd meg! :) A befejezésen meg nem kell aggódni, mivel 2 év múlva jön a 2. évad! (Jesszus, 2 év!!)
Filmek közül meg természetesen a Kimi ni todoke-t ajánlom, imádom a mangát és az animét is, a dorama sem lett rossz. :) Oh, és ez is japán.
És hogy úgy őszinte legyek, ez volt minden amit láttam. :D Filmeket többet is megnéztem, de azok nem tetszettek annyira. :)
újabb kis adag, remélem nincs olyan, amit már leírtam:
boku no hatsukoi wo kimi ni sasagu
daarin wa gaikokujin
dareka ga watashi ni kisu wo shita
myuu no anyo papa ni ageru
natsu no koi wa nijiiro ni kagayaku
mindegyiket jó szívvel ajánlom:) have fun
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!